PDC la 12.11. klo 21:35

Searle R. - Rock J.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Josh Rockille loistavaa kerrointa Dartsin Grand Slamiin!

Dartsin puolella lauantaina pyörähtää käyntiin Grand Slam -turnaus, missä avauskierrokset pyöritellään tutulla paras yhdeksästä legistä -formaatilla. Avauskierros ei kovin paljoa vetoja tarjoile, mutta laatuhan korvaa tuttuun tyyliin määrän. Lapulle onkin napattu nimittäin täydelliseen kellonaikaan starttaava Josh Rockin ja Ryan Searlen välinen ottelu.

Rock on loppuvuoden kovatasoisin Darts-nimi sekä tulevaisuuden merkittävin lupaus. Rock on tilastojen valossa paukutellut viime aikoina koviten, kuin kukaan maailmassa, ja herra onkin tekemässä tietään maailman huipulle hyvin nopeasti. Rockin päivän vastus Searle ei ole tuloksilla viime aikoina juhlinut, sillä herran vire on ollut korkeimmillaankin varsin heikko.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Rockille tarjottava kerroin on loistava. Herran averaget sekä lopetukset ovat aivan mintissä, ja nyt kun lavakokemustakin on saatu jo huomattavasti, on pelaaminen isojen valojen areenoilla selvästi helpompaa.

PDC Darts

@OfficialPDC
📈THE FORM GUIDE 📈

Josh Rock retains top spot ahead of this year's Cazoo Grand Slam of Darts, as @ochepedia lists the PDC's top ten players based on their last 200 legs played.

👉 bit.ly/FormGuide2022G…