NHL pe 31.12. klo 05:00

Seattle Kraken - Calgary Flames

Häviääkö Seattle Kraken taas kotiottelussaan? Calgary Flamesin pelaajatilanne on selvästi parantunut

Seattle Kraken isännöi jo toista otteluaan NHL:n palattua pakotetulta tauolta. Viime yönä joukkue kärsi Philadelphia Flyersille tappion jatkoajalla, eikä seuraavassa ottelussa vastaan tuleva Calgary Flameskaan ole helpoimmasta päästä vastustajana. Vieraiden edellinen kamppailu oli 12.12., eikä joukkue joulukuussa yltänyt kovinkaan vakuuttaviin suorituksiin. Sittemmin joukkue on kuitenkin saanut lähes kaikki koronapotilaansa takaisin harjoitusvahvuuteen.

Calgary Flames on harvinainen NHL-joukkue tällä hetkellä. Varmuudella sivussa ovat DailyFaceoff sivuston mukaan Seattlessa ainoastaan Brett Ritchie, Tyler Pitlick sekä Daniel Vladar. Vertailun vuoksi isänniltä puuttuvat loppukauden sivussa oleva Brandon Tanev sekä kolme koronapotilasta Mason Appleton, Ryan Donato sekä puolustaja Vince Dunn. Kaikki sivussaolijat ovat tärkeitä pelaajia omissa rooleissaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Liekkipaidoilla oli vaikeampi vaihe joulukuun alussa, kun se edellisen kerran pääsi pelaamaan. Neljän ottelun tappioputki pohjautuu kuitenkin pitkälti astetta hankalampaan poissaolotilanteeseen. On myös huomioitavaa, että nyt joukkue on saanut harjoitella rauhassa, eikä uusia koronatapauksia ole tiettävästi hetkeen ilmennyt.

Kraken ei vakuuttanut viime yönä ja on vaikeaa uskoa, että joukkue pystyy lyhyessä palautumisajassa syntymään uudelleen. Materiaali on Calgaryyn verrattuna todella kapea. Pelivalinnaksi otetaan, että vierailija voittaa ottelun varsinaisella peliajalla. Ota markkinoiden paras kohde kiinni ComeOnilla. Luo pelitili tai pelaa pikana! Tarjolla on pikaiset kotiutukset ja ensiluokkainen talletusbonus.

10 euroa pelirahaa