NHL to 25.11. klo 05:00

Seattle Kraken - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Seattlen huonosti suoriutunut maalivahtiosasto joutuu jälleen kovaan testiin!

Vihdoin ja viimein tappioputkensa katkaisseella Seattle Krakenilla ei ole aikaa juhlia, sillä edessä on kovat ajat. Tulevana yönä vastaan asettuu Carolina Hurricanes ja kaksi seuraavaa vastustajaa on Tampa Bay Lightning ja Florida Panthers. Carolina on ollut yksi kauden parhaista joukkueista ja ennen kaikkea monipuolinen hyökkäys tarjoaa sille suuren edun.

Seattle on läpi kauden pelannut maaliodottamien osalta pitkälti keskitason joukkueen tasolla, mutta tulokset on ollut paljon sitä huonommat. Edelliset kymmenen ottelua on tuonut vain kaksi voittoa, joista viimeisin tuli edellisessä ottelussa Washington Capitalsia vastaan. Suurimmat ongelmat on ollut alakerrassa ja nimenomaan maalivahtipelissä, joka on ollut sarjan heikointa. Philipp Grubauerilla ja Chris Driedgerillä on rahkeet parantaa otteita ja samalla saada Seattlen pistetahtia ylöspäin, mutta toistaiseksi meno on ollut kaikkea muuta kuin vakuuttavaa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Carolina on 17 ottelusta kerännyt hurjat 29 pistettä maalierolla 57-34. Maalierosta voi päätellä, että puolustuspeli olisi joukkueen tukipilari, mutta tilastot selittyy enemmänkin loistavalla maalivahtipelillä. Hyökkäys on ollut tehokasta ja mikä tärkeintä, Carolina pystyy luomaan runsaasti maalipaikkoja eikä tehot ole kiinni pelkästään tuurista. Tulosta voidaan odottaa laajalta rintamalta, mutta esille voidaan nostaa tulokaskautta pelaava hyökkääjä Seth Jarvis, joka on vakiinnuttanut paikkansa kivenkovasta rosterista ja 10 ottelussa verkko on heilunut neljästi.

Seattle ei ole pistesaaliin tasoinen joukkue, vaan sitä parempi. Sen epäonneksi vahvuudeksi povattu maalivahtiosasto ei vaan ole sattunut suorittamaan, mutta mikäli homma alkaa sujua tolppien välissä, alkaa pisteitä kertymään. Carolina vastaan ongelma on kuitenkin huolestuttava, sillä vieraiden tulivoima on erittäin kova ja muutenkin vertailu kääntyy jokaisella osa-alueella Carolinan eduksi. Peli-ideaa lähdetään hakemaan vieraiden kautta ja tällä kerralla otetaan testiin team totalsia, eli Carolina maaleja. Lapulle ruksitaan Carolina yli 3,0 maalia varsinaisella peliajalla, joka palauttaa panoksen maalien jäädessä tasan kolmeen.

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa täältä uuden asiakkaan etuna 100 €:lla ilmaisvetoja!