NHL to 18.11. klo 05:00

Seattle Kraken - Chicago Blackhawks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saadaanko Seattlen ja Chicagon ensimmäisestä kohtaamisesta maalirikas taisto?

Seattle Krakenin ja Chicago Blackhawksin ensikohtaaminen nähdään tulevana yönä. Aivan niin huonoja joukkueet eivät ole puolustussuuntaan olleet mitä maalimäärät antaa ymmärtää, mutta ongelmana on se, että kummallakaan joukkueella maalivahtipeli ei odotusten vastaisesti ole ollut edes kohtalaisella tasolla. Seattle ansaitsee kotona ennakkosuosikin aseman, mutta betsien osalta kiinnostus kohdistuu maalimääriin.

Seattlen tulokaskausi on ollut vielä pitkälti vauhdin hakemista. Maaliodottamien osalta joukkue suorittaa pitkälti keskitason joukkueen varmuudella, mutta toistaiseksi suurin ongelma on ollut maalivahtipeli, joka on pettänyt pahemman kerran. Philipp Grubauer ei ole ollut missään nimessä vakuuttava, mutta ajan myötä otteiden voidaan odottaa paranevan. Edellisistä seitsemästä ottelusta Seattle on saalistanut ainoastaan yhden voiton ja vain kahdesti vastustaja on jäänyt alle neljään maaliin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Chicagon surkea alkukausi on saanut pientä nostetta alle ja nyt joukkue matkaa jo kolmen ottelun voittoputkessa. Helppoja matseja ei ole ollut tarjolla, sillä kahdessa ensimmäisessä varsinainen peliaika ei riittänyt voittoon ja viimeisimpänä umpisurkeasta Arizona Coyotesista voitto tuli lopulta lukemin 2-1. Erikoistilannepelaaminen on ollut hyvällä mallilla, mutta tasakentällisin Chicago harvemmin on pystynyt maalipaikkoja hallitsemaan. Omassa päädyssä on nähty jos jonkinlaista sekoilua, mutta vihdoin ja viimein joukkueen tukipilariksi arvioitu maalivahtiosasto on alkanut saada onnistumisia.

Kummankaan joukkueen hyökkäyspelaaminen ei ole ollut kaikista tehokkainta, mutta puolustuksen epävarmuutta on vaikea sivuuttaa. Chicagon maalivahtipeli on parantunut ja samaa voidaan odottaa myös isänniltä, mutta toivotaan että vielä ensi yönä puolustus- ja maalivahtipeli on hataralla pohjalla. Pelivalinnan osalta päästään pieni veto overille hakemaan, mutta panos on syytä jättää maltilliseksi.

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa täältä uuden asiakkaan etuna 100 €:lla ilmaisvetoja!