NHL la 20.11. klo 05:00

Seattle Kraken - Colorado Avalanche

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kurittaako Colorado entistä maalivahtiaan?

Seattle Krakenin urakka sen kuin vaikenee – joukkue matkaa jo viiden ottelun tappioputkessa ja nyt vastaan asettuu hyvään vireeseen päässyt Colorado Avalanche. Isäntien alakerta on ollut pahassa pulassa viime aikoina, mikä ei tiedä hyvä tulivoimaista vierasjoukkuetta vastaan.

Seattlen tulokaskausi on lähtenyt pisteiden valossa erittäin vaisusti liikkeelle, sillä 16 ottelusta on kertynyt vain yhdeksän pinnaa. Edellisistä kahdeksasta ottelusta on tullut ainoastaan yksi voitto ja ainoastaan kahdesti vastustaja on jäänyt alle neljään maaliin. Hyökkäys ei kuitenkaan aivan sieltä tulivoimaisimmasta päästä ole, joten alakerrasta tarvitaan apuja. Maaliodottamien osalta joukkue suorittaa hieman keskitason alapuolella, joten tulokset on siihen nähden odotettua heikompia ja pistetahdi todennäköisesti kohenee kauden edetessä. Yksi suuri syy alisuorittamiselle on ollut maalivahtipeli. Coloradosta hankittu Philipp Grubauer on ollut kaukana edellisten vuosien tasosta.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Colorado puolestaan on joutunut kamppailemaan hieman loukkaantumisten kanssa, mutta siitä huolimatta jälki on ollut vakuuttavaa. Seitsemästä edellisestä ottelusta viisi voittoa ja ainoastaan kerran se on jäänyt täysin ilman pisteitä. Edellisestä ottelusta sivussa olivat muun muassa Nathan MacKinnon, J.T. Compher ja Bowen Byram, mutta se ei tunnut menoa hidastavan. Mikko Rantanen otti paikan ykkösketjun keskeltä ja nakutti heti tehot 1+2 Vancouver Canucksia vastaan 4-2-voitossa.

Seattlen meno on tällä hetkellä melkoista kyntämistä eikä siihen ole tulossa muutosta ennen kuin oma pääty saadaan aisoihin. Grubauerilla on varmasti kova halu päihittää entinen seuransa, mutta alkukauden otteet ei lupaa hyvää varsinkaan kun Colorado on saanut viime aikoina maalihanat kunnolla auki. Pelivalinnan osalta haetaan isännille lisää ahdinkoa ja hypätään vieraiden kyytiin. Coloradon poissaolot luonnollisesti syö tulivoimaa, mutta kakkosen tuntumassa olevat kertoimet (1×2) kelpaa pienellä panostuksella kupongille.

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa täältä uuden asiakkaan etuna 100 €:lla ilmaisvetoja!