ma 08.05. klo 04:30

Seattle Kraken - Dallas Stars

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalijuhlat tulee päätökseen – Seattlen ja Dallasin välille maistuu vähämaalisuus!

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä katseet kiinnitetään Seattle Krakenin ja Dallas Starsin väliseen ottelusarjaan. Seattle on ollut yksi kauden suurimmista yllättäjistä ja kun avauskierroksella kaatui hallitseva mestari Colorado Avalanche, ei ole varsinainen yllätys että altavastaajana sarjaan lähtenyt joukkue onnistui jo yhden kiinnityksen nappaamaan. Dallas toki on vahvempi joukkue ja vieraissakin se ansaitsee suosikin aseman, mutta Seattlea tuskin enää kukaan aliarvioi.

Seattle taisteli ensimmäisestä kohtaamisesta lopulta jatkoaikavoiton lukemin 4-5 siitäkin huolimatta, että kokenut hyökkääjä Joe Pavelski pelasi uskomattoman neljän maalin iltapuhteen. Dallasin vastaus toiseen otteluun oli kuitenkin odotetun kova ja maalittoman avauserän jälkeen verkko alkoi heilumaan. Wyatt Johnston ja Yevgeni Dadonov iskivät ensin ja vaikka Seattle nopean kavennuksen sai, osui Pavelski jälleen toisen erän lopulla ylivoimalla. Kolmannessa erässä Tyler Seguin lisäsi Dallasin johtoa ja lopulta Seattlen kiri ei yhtä kavennusosumaa enempää tuonut.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Dallas Stars

@DallasStars
We told y'all, Pavs can't be stopped.

@BudLight | #BudLightCelly | #TexasHockey

Seattle on toistaiseksi tehnyt kelvollista työtä pimentääkseen Dallasin kärkinimet kuten Jason Robertsonin ja Roope Hintzin, mutta tärkeällä hetkellä Dallas on saanut apuja alempaa, vaikka toki Pavelski lähes samaan kastiin kuuluu. Seattlen puolelta ei varsinaisia tähtitason pelureita löydy, mutta laadukas kokonaisuus läpi rosterin on kantanut pitkälle. Ei voi kuitenkaan kiistää etteikö Jared McCannin loukkaantuminen olisi ollut kova takaisku. Runkosarjassa McCann kantoi suurelta osin maalintekovastuun tehden komeat 40 maalia.

Ottelusarja on saanut hieman odotettua runsasmaalisemman alun, mutta Uhmapelaajat uskoo tahdin hidastuvan ja lapulle ruksitaan alle 5,5 maalia. Maalivahtiosastolla Jake Oettingerin otteita ei tarvitse epäillä ja mikäli Philipp Grubauer pystyy jatkamaan samalla tasolla jolla Colorado kaatui, tulee tämän sarjan ottelut olemaan jatkossakin pienen marginaalin vääntöjä.

Dallas Stars

@DallasStars
JAKE!!!

Dallas Stars

@DallasStars
JAKE?!