NHL su 04.12. klo 05:00

Seattle Kraken - Florida Panthers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hurja matsi luvassa! Onko heikossa vireessä olevasta Floridasta kaatamaan tulikuumaa yllättäjää?

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä on loistava matsi tarjolla, kun tulikuuma Seattle Kraken isännöi vaikeuksissa olevaa Florida Panthersia. Florida ei ole tulosten osalta pelannut läheskään odotetulla tasolla, vaikka toki pelillisesti se on ollut tuloksia vahvempi. Seattle on ollut yksi kauden suurimmista yllättäjistä eikä supertähtien puute näytä haittaavan. Nuori Matthew Beniers on koko sarjassa yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista seurattavista.

Seattle on tällä hetkellä yksi koko NHL:n kuumimmista joukkueista. Se matkaa seitsemän ottelun voittoputkessa ja on Läntisen konferenssin toisena. Moni tuskin osasi kauden alla tällaista tahtia odottaa. On toki syytä huomioida, että voittoputken aikana ainoa kärkitason jengiksi laskettava joukkue on ollut Vegas ja lisäksi peräti neljä voitoista on tullut vasta jatkoajalla. Seattle on hieman ylisuorittanut maaliodottamiin nähden, mutta silti voidaan sanoa että joukkue on pelannut erittäin laadukasta lätkää tällä kaudella.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Seattle Kraken

@SeattleKraken
GOING ALL CAPS FOR MATTY FREAKING BENIERS

Florida puolestaan on yksi sarjan parhaista mitä tulee maaliodottamiin, mutta toisin kuin Seattle, vieraat on onnistunut alisuorittamaan ja vieläpä varsin rajusti. Sekä viimeistely, että myös maalivahtipeli on jättänyt parantamisen varaa. Ongelmat ei ole ollut niinkään tasakentällisin pelatessa, vaan erikoistilanteet on tällä hetkellä kaukana kärkitason joukkueen standardeista. Valtavasti ei vielä ole syytä huoleen, mutta toki vain kaksi voittoa edellisistä kahdeksasta matsista on surkea suoritus.

Kupongille isketään tulikuumaa kotijoukkuetta lopullisen voiton muodossa. Floridan kohdalla huonon vireen lisäksi Aleksander Barkovin mahdollinen poissaolo tekee ison miinuksen vieraiden voittomahdollisuuksiin. Matthew Tkachuk tekee pisteiden valossa kovaa jälkeä, mutta tukea hän tarvitsee. Barkov on viimeistellyt vasta viisi maalia tällä kaudella, mutta hänen arvonsa joukkueelle on joka tapauksessa valtava.

Micah Blake McCurdy

@IneffectiveMath
5v5 shot rates, weighted by danger.