NHL ma 02.01. klo 03:00

Seattle Kraken - New York Islanders

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Pudotuspeleihin ei mitään asiaa! Seattle Krakenilla on karu maalivahtiongelma ja tusina muita haasteita

Huippuvireeseen joulukuun lopussa päässyt New York Islanders vierailee vuoden avauskamppailussa Seattle Krakenin kotiluolassa Climate Pledge Arenalla. Isännälle vuoden lopetus oli karu muistutus siitä, että ongelmia riittää. Tämä kausi on toki ollut edellistä parempi, mutta syyspuoliskon pohjalta mitään kovin hyvää ja kestävää on mahdotonta vesihirviöille ennustaa.

Edmonton Oilers antoi kunnon löylytyksen Seattle Krakenille, joka ei millään saanut Connor McDavidia kuriin lauantain vastaisena yönä. Toisaalta myös isännän oma hyökkäyspelaaminen jäi vaatimattomalle tasolle, eikä se pystynyt luomaan läheskään riittävästi tilanteita. Philipp Grubauer aloitti maalissa, mutta vaihtokomennus koitti jo alle neljän minuutin jälkeen, kun oli kolmesti kolissut omissa. Lopulta ottelu päättyi isännän rökäletappioon maalein 2–7.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

On hieman vaikeaa ymmärtää, miten saksalaismaalivahti ylipäätänsä nauttii yhä Seattle-valmentajan Dave Hakstolin luottamusta. Toki maalivahtitilanne ei ole paras mahdollinen muutenkaan. Martin Jones on tällä hetkellä epätasainen arpa, mutta ei sentään niin huono kuin Grubauer, joka on kaukana parhaasta iskustaan. Vertailun vuoksi New York Islandersin tolppien välissä pelaa tulikuuma ja sarjan ehdottomaan eliittiin kuuluva Ilja Sorokin.

Oliver Björkstrandilla ja Andre Burakovskylla tälle kaudelle vahvistunut Kraken-hyökkäys on selvästi parantanut edellisestä sesongista, mutta edelleenkään se ei ole pudotuspelijoukkueelle riittävällä tasolla. Parhaimmillaan ryhmä oli marraskuun pitkässä voittoputkessaan, jolloin sillä tuntui onnistuvan kaikki ja limppu meni joka paikasta sisään. Kyseinen seitsemän voiton suora pelasti muutoin todella vaikean syyskauden ja se myös hieman vääristää kokonaiskuvaa.

Islanders päätti vuotensa loistavaan kolmen voiton putkeen todella kokonaisvaltaisilla peliesityksillä. Tällä hetkellä esimerkiksi Adam Pelechin, Cal Clutterbuckin, Kyle Palmierin, Simon Holmströmin ja Oliver Wahlströmin pelikunto on kysymysmerkki, mutta edes poissaolot eivät ole hidastaneet Lane Lambertin miehistön vahvaa tekemistä. Saarelaiset vaikuttavat tällä hetkellä jopa sijoitustaan paremmalta ryhmältä.

Ainoastaan kolme maalia omiin voittoputkensa aikana päästänyt vierailija on vahvoilla. Islansers-voitto (1X2) maistuu kupongille yllättävän kovana avautuneella kertoimella. Islandersiin kannattaa tällä hetkellä panostaa ja sen tekemistä seurata – tähän tasapainoiseen ansaan voi kovempikin joukkue lähiaikoina kosahtaa, vaikka Seattle ei varsinaisesti sellainen ole.

Heitä betsi Islesille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – New York Islanders), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – New York Islanders” 25€ panoksella ja voit voittaa 60€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.