NHL ma 01.11. klo 03:00

Seattle Kraken - New York Rangers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Seattle Kraken on helisemässä loistovireisen New York Rangersin käsittelyssä

NHL-tulokas Seattle Kraken saa maanantain vastaisena yönä vieraita New Yorkista, kun Rangers matkaa Climate Pledgelle. Isännillä on heti taipaleensa alkumetreillä pahoja loukkaantumishuolia, kun hyökkääjiä on sivussa vasta kahdeksan runkosarjaottelun jälkeen jo kolme. Vierailija on avannut kautensa kohtalaisen vahvasti, kun se on kerännyt jo 11 sarjapistettä.

Seattle Kraken kärsii loukkaantumisista Mason Appletonin, Marcus Johanssonin sekä Colin Blackwellin ollessa sivussa hyökkäyspäästä. Lisäksi joukkueen toinen maalivahti Chris Driedger puuttuu kokoonpanosta. Appleton on pelannut kuluvalla kaudella seitsemän ottelua ja tuonut vahvaa osaamistaan etenkin alivoimapelaamiseen. Johansson loukkaantui jo ensimmäisessä pelaamassaan ottelussa, mutta kapealla materiaalilla operoivalle tulokkaalle kärkiyksikköjen hyökkääjän puuttuminen on paha takaisku.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Isäntä on avannut kautensa ailahtelevasti, mutta voittojakin on tullut. Kahdessa edellisessä ottelussaan joukkue on napannut poissaoloistaan huolimatta 9–1-maalierolla voitot niin Minnesota Wildia kuin Montreal Canadiensiakin vastaan. Seuraava vierailija pystyy kuitenkin pelinopeutensa ja taitotasonsa ansiosta edellisiä kovempaan performanssiin ja tarjoaa täysin uudenlaisen haasteen Krakenille.

Käytännössä parhaimmalla kokoonpanollaan Seattleen saapuva New York Rangers on ollut hiljattain lähes lyömättömässä iskussa voitettuaan edellisissä kuudessa ottelussaan viidesti. Koviakin joukkueita, kuten Toronto Maple Leafs, on viime aikoina jäänyt nuolemaan näppejään newyorkilaisten käsittelyssä.

Erikoistilanteissa joukkueet ovat melko tasaisia, mutta laadullisesti parempaan ja vähemmän ailahtelevaan suoritukseen on toistaiseksi pystynyt Rangers. Ottelussa on melko tasainen kerroinasettelu (1X2), mutta markkina sivuutetaan suoralta kädeltä. Vieraiden lopullinen voitto sen sijaan maistuu (ML) – Uhmapelaajat uskoo vieraiden loistovireen jatkuvan tuoreessa areenassa!