NHL ma 16.01. klo 23:00

Seattle Kraken - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Betsaa ja saat 25€ ilmaisvedon! Jatkuuko Seattlen hurmos jopa Tampaa vastaan?

Seattle Kraken on nyt voittanut jo kahdeksan kertaa peräkkäin ja joukkueen itseluottamus on noussut silmissä. Jopa parjattu maalivahtiosasto on onnistunut kohtuullisesti ja peräti seitsemän viimeisintä pistepottia on tullut vieraskaukalossa. On vaikeaa uskoa, että isäntien hurja tahti hyytyy kotiottelussa. Toki vastustaja on laadukas mittari, mutta tällä hetkellä Kraken pelaa niin hurmiossa, että se voi voittaa minkä joukkueen tahansa.

Esimerkiksi Toronto Maple Leafs ja Boston Bruins ovat hiljattain saaneet kokea vesihirviömiehistön hurjan iskutahdin. Edellinen ottelu Chicago Blackhawksia vastaan oli melkoista hurlumheitä ja avauserän jälkeen numerot valotaululla olivat 1–6 Dave Hakstolin miehistölle. Matsi päättyi lopulta maalein 5–8, mutta kyseessä oli vasta kolmas kerta, kun Seattle koko voittoputkensa aikana päästi yli kaksi maalia omiin. Hyökkäyspäässä jälki on ollut uskomattoman tuhoisaa ja Lightningin on syytä olla hereillä ja pysyä poissa jäähyltä.

Seattle Kraken

@SeattleKraken
where were you when the kraken made @nhl history and swept a seven-game roadtrip? 🤩

Tampa on nyt voittanut niin ikään muutaman matsin peräkkäin, mutta sen alkuvuoteen on mahtunut myös vaikeuksia erityisesti vieraskaukalossa. Sekä Minnesota Wild että Winnipeg Jets onnistuivat viimeistä edellisellä viikolla pimentämään supertähdet ja jättämään Lightningin telineisiin. Tällä hetkellä Kraken on sarjan kovakuntoisin joukkue eikä ole epäilystäkään, etteikö se voisi pystyä samaan. Vaikka Chicago-ottelu lörähti, on Martin Jones ollut erinomainen maalinsuulla ja orastavasta kassariongelmasta ei puhu enää kukaan.

Pelaajatilanne on molemmissa leireissä hyvä, mutta tällä hetkellä Seattle on varustettu voittavilla asetuksilla. Betsin idea viimeaikaisilla näytöillä ja näillä kertseillä on itsestäänselvyys! Vesihirviöiden tulokset puhuvat puolestaan, mutta silti joukkue nauttii Tampaa vastaan altavastaajan asemaa kertoimissa – vieläpä kotonaan. Lopullinen Kraken-voitto lähtee lapulle.

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – Seattle Kraken), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Seattle Kraken” 25€ panoksella ja voit voittaa 54€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.