NHL ma 27.02. klo 02:00

Seattle Kraken - Toronto Maple Leafs

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Seattlen vire kadoksissa! Löysikö Toronto vihdoin puuttuvan palasen?

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä on luvassa kovan tason kiekkomatsi, kun Toronto Maple Leafs matkaa Seattle Krakenin vieraaksi. Seattlen ei ole enää alkukauden veroisessa iskussa ollut ja kotiedusta huolimatta se joutuu haastajan asemaan. Joukkueet kohtasi edellisen kerran tammikuun alussa ja silloin Seattle onnistui Toronton kaatamaan vieraissa lukemin 6-1. Kaatuuko tähtisikermä jälleen, vai häviääkö isännät kolmannen kerran peräkkäin?

Kotijoukkue on kiistatta yksi tämän kauden menestystarinoista ja parhaimmillaan se takoo vahvaa tulosta laajalla rintamalla ilman sen suurempaa tähtiloistoa. Seattle on edelleen mukana taistelemassa aivan Läntisen konferenssin kärkisijoista, mutta kieltämättä isäntien vire on ollut viime aikoina laskemaan päin. Edelliset 10 ottelua on tuonut yhdeksän pistettä. Viimeisimpänä tiukan taiston jälkeen tappio tuli Bostonia vastaan lukemin 5-6, mutta sitä ennen jopa San Jose onnistui nollaamaan Seattlen.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Seattle Kraken

@SeattleKraken
not the result we wanted, but proud of the squad for fighting until the very end

Toronto on ollut viime aikoina vahvassa iskussa, mutta luonnollisesti sillekin tulee ajoittain ohipelejä. Vieraat häviää harvoin, mutta juurikin ohipeleistä voidaan puhua, sillä edellisistä viidestä tappiosta neljä on tullut sitä selvästi heikompia joukkueita vastaan. Toronton pelaaminen yleensä yhdistetään vahvaan tulivoimaan ja kärkipelaajien tähtiloistoon, mutta myös puolustus- ja maalivahtipeli on ollut aivan sarjan kärkipään tasoa. Jo ennestään vahva rosteri sai loistavan lisäyksen Ryan O’Reillysta ja muuten vaisumpaa kautta pelannut hyökkääjä on päässyt mukavasti vauhtiin tehden neljässä ottelussa tehot 3+2.

Spittin' Chiclets

@spittinchiclets
RYAN O’REILLY ALREADY HAS HIS FIRST HATTY WITH THE BUDS

Uhmapelaajat odottaa Seattlelle vaikeaa matsia ja peli-ideaksi lähdetään hakemaan Toronton voittoa. Kotijoukkueen otteet viime aikoina ei kovinkaan lupaavia ole ollut ja vaikka tällä kaudella on nähty ajoittain loistavaa jääkiekkoa, ei paluuta samalle tasolle välttämättä ole enää luvassa. Siinä missä Toronto löytyy myös esimerkiksi maaliodottamien osalta sarjan kärkipäästä, on Seattlen lukemat selvästi heikompia. Toki hyvällä maalivahtipelillä voi päästä pitkälle, mutta harva kassari on pystynyt Toronton tykitystä pysäyttämään.