NHL ma 14.11. klo 03:00

Seattle Kraken - Winnipeg Jets

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Winnipegin maalivahtipeli on NHL:n eliittiä! Rasitus lisää kysymysmerkkejä, mutta yksi asia on selvä – tässä matsissa ei maaleilla mässäillä!

Tulevana yönä Winnipeg Jets matkaa Seattle Krakenin vieraaksi. Kyseessä on kahden kovavireisen joukkueen taisto, jossa lähtökohdat on erittäin tasaiset. Kumpikin joukkue on onnistunut kelvollisesti maalinteossa, mutta tiukka puolustus höystettynä loistavalla maalivahtipelillä tekee tämän parivaljakon lähtökohdista vähämaalisen.

Seattle on surkean edellisen kauden jälkeen saanut huomattavasti paremmin otetta ja tulokset on ollut ajoittain todella hyviä. 15 ottelusta pisteitä on kertynyt 18 ja vasta äskettäin joukkue oli viiden ottelun voittoputkessa. Isoin kysymysmerkki viime kauden jälkeen oli maalivahtipeli, sillä Chris Driedger eikä varsinkaan Philipp Grubauer onnistunut toivotulla tavalla. Nyt kaksikko on ollut sairastuvalla ja torjuntavastuun on kantanut Martin Jones. Jones on esiintynyt kelvollisesti, mutta Jetsiä vastaan maalivahtipelissä vertailu kääntyy vahvasti vieraille.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

MoneyPuck.com

@MoneyPuckdotcom
Top goalies as of Saturday by goals saved above expected moneypuck.com/goalies.htm

Winnipeg on voittanut edellisistä seitsemästä ottelusta kuusi ja ainoasta tappiosta irtosi yksi piste jatkoajalla – toki kirjoitushetken jälkeen vieraat pelaa vielä Calgarya vastaan ennen Seattle-ottelua. Hyökkäyksestä löytyy parhaimmillaan ihan kiitettävästi tulivoimaa, mutta selvästi suurin syy menestykseen on ollut maalivahti Connor Hellebuyck. Torjuntaprosentti hipoo 94%, päästettyjä maaleja on keskimäärin alle kaksi ottelua kohden ja torjuttuja maaleja on selvästi yli odottaman. Ennen lauantain ja sunnuntain välisen yön otteluita Winnipeg on päästänyt sarjan kolmanneksi vähiten maaleja ottelua kohden.

Ottelun isoin kysymysmerkki on se, pelaako Hellebuyck taas? Toistaiseksi hän on pelannut todella isoja minuutteja, joten on mahdollista, että vieraat ei vaihda maalivahtia peräkkäisistä peleistä huolimatta. Vaikka David Rittich nähtäisiin Winnipegin maalilla, alle 6,0 maalia(60min) kelpaa peleille – ei Uhmapelaajat tätä matsia saa millään aivan markkinan tasolle runsasmaalisuuden suhteen. Panos pidetään maltillisena, mutta mikäli Hellebuyck on jälleen maalilla, nousee underin arvio entisestään ja veto maistuu nykyistäkin paremmin.