CoD su 20.03. klo 21:00

Seattle Surge - LA Guerrillas

LA Guerrillas on altavastaaja, mutta hardpointissa se on Seattlea edellä!

Illan ensimmäisessä matsissa Seattle Surge kohtaa LA Guerrillasin. Seattle on ollut yksi tämän kauden mielenkiintoisimmista joukkueista, mutta hurjan alun jälkeen tahti on hiipunut. Guerrillas puolestaan on vasta heräilemässä ja sen tulivoimalla potentiaalia on mihin vain. Peli-idea kohdistuu hardpointiin, jossa etu kääntyy Guerrillasin suuntaan.

Seattlen otteluohjelma on ollut viime aikoina äärimmäisen haastava. Se onnistui kaatamaan Atlanta FaZen, mutta OpTic Texasia vastaan taistelu ei hyvästä alusta huolimatta riittänyt. Joukkueen potentiaali on kuitenkin vahvasti tiedossa. Sib ja Pred ovat tulleet ryminällä pro-tasolle sisään ja Mack on taustalla tasaisen varma suorittaja, joka harvemmin saa tarpeeksi huomiota. Accuracy on joukkueen johtaja ja ennen kaikkea search and destroyssa äärimmäisen tärkeä palanen – ei siis ihme, että kyseinen pelimuoto on Seattlen vahvin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Hardpoint on ollut hieman yllättäen Seattlen heikkous – ainoastaan Tuscanissa sillä on enemmän voittoja kuin häviöitä. Guerrillas puolestaan on esitellyt tulivoimaa läpi kauden, mutta yhteispeli ja tappojen hyödyntäminen on ajoittain tuottanut ongelmia. Hardpointissa kulkee hyvin, mutta kaksi muuta pelimuotoa on recordin osalta miinuksella. SlasheRin suhteen on ollut pieniä kysymysmerkkejä ilmassa, sillä hänelle osui muutama heikompi peli kohdalle, mutta viimeisimmässä matsissa Paris Legionia vastaan hän oli taas iskussa.

Guerrillas on hardpointin osalta vahvassa asemassa. Tuscaniin se ei halua, mutta muut kartat sopii hyvin ja Berlin jopa loistavasti. Kertoimien osalta ero voisi olla jopa selkeämpi ja siispä vetokoriin poimitaan Guerrillasia ensimmäiseen karttaan. Seattle on vahvimmillaan silloin kun se pääsee tulitaisteluissa niskan päälle, mutta Guerrillas on yksi niistä joukkueista, joka pystyy ampumalla Seattlen kaatamaan.

10 euroa pelirahaa