CoD to 04.08. klo 22:00

Seattle Surge - London Royal Ravens

Seattle kohtaa avausottelussa Londonin – tasoero on kaventunut, mutta suosikista ei ole epäselvyyttä!

CoDin kauden viimeinen ja tärkein turnaus lähestyy ja jäljellä on enää kahdeksan joukkuetta. Kirjoitushetkellä kertoimia on vielä rajatusti auki, mutta lopullisen voiton kertoimet on tarjolla ja niihin on syytä tarttua jo hyvissä ajoin. Ensimmäisessä ottelussa kohtaa Seattle Surge ja London Royal Ravens. Vaikka Seattlen neljäs Stage oli surkea, on se edelleen selvä suosikki.

Seattle nosti kolmannella Stagella tasoaan hurjasti ja se onnistui myös lopulta voittamaan Majorin. Perään neljäs Stage oli melkoista kompurointia – control oli totuttuun tapaan vahvaa, mutta hardpointissa ja search and destroyssa Seattle oli odotettua heikompi. Hardpointissa odotukset on kuitenkin korkealla, sillä nuori duo Pred ja Sib ovat olleet respawneissa sarjan parhaimmistoa. Sen sijaan search and destroyn kohdalla tarvitaan selvä parannus, vaikkakin Seattlen etuna voidaan pitää laajempaa valikoimaa karttojen suhteen. Siinä missä Seattlellä on tasaiset recordit kaikissa kartoissa, on Londonilla kaksi todella hyvää ja kaksi umpisurkeaa vaihtoehtoa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

London puolestaan pelasi erittäin vahvat karsinnat, mutta Majoreilla seinä tuli vastaan hävittyään kahdesti viidennessä kartassa. London on hyvänä päivänä hardpointissa sarjan parhaimmistoa loistavan murtautumiskyvyn ansiosta, mutta ajoittain peli lähtee liian helposti väärille raiteille. Search and destroy vahvistui selvästi neljännen Stagen aikana, mutta varsinaisesta dominoinnista ei ollut kyse, sillä lähes poikkeuksetta kartat ratkesi todella pienillä marginaaleilla.

Londonin suurin huolenaihe tulee olemaan control. Se on voittanut siinä edellisistä seitsemästä kartasta vain yhden ja samalla kyseessä on Seattlen vahvin pelimuoto. Neljäs Stage kokonaisuudessaan tasoitti voimasuhteita, mutta siitä huolimatta Seattle nousee Uhmapelaajien arvioissa edelleen varsin selväksi suosikiksi. Kertoimia kannattaa vielä tarkkailla lähempänä ottelua, mutta MrGreenin tarjoama 1,82 Seattlen lopulliselle voitolle maistuu keskisuurella panoksella.

10 euroa pelirahaa