CoD la 25.02. klo 23:30

Seattle Surge - Los Angeles Thieves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Thievesin nousukiito jatkuu! Yksi pelimuoto koituu Seattlen kohtaloksi ottelusta toiseen!

Lauantain toisessa matsissa Los Angeles Thieves kohtaa Seattle Surgen. Seattle on ollut kauden yksi suurimmista alisuorittajista ja vaikka Thieves ei myöskään aivan edellisen kauden tasolla ole ollut, on se viime aikoina tehnyt kovaa nousua. Seattle on kovan tulivoiman ansiosta paha vastus mille tahansa joukkueelle, mutta Uhmapelaajien arvioissa kertoimet on jopa liikaa kääntynyt Seattlen suuntaan.

Seattlen kausi on ollut melkoista vuoristorataa. Yksittäisiä kovia onnistumisia tulee siellä ja täällä, mutta perään joukkue putoaa täysin tasoltaan ja myös rosterimuutokset on ollut puheenaiheena jatkuvasti. Toistaiseksi muutoksia ei ole nähty. Aiemmin mainittu tulivoima on tehnyt Seattlesta vahvan joukkueen respawneissa, mutta search and destroyssa se on ollut kiistatta sarjan huonoin joukkue.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Breaking Point

@GGBreakingPoint
SEATTLE WON AN SND❗

Thievesin alku kaudelle oli vaihteleva, mutta vihdoin se on taas noussut sille tasolle, jota hallitsevalta mestarilta odotetaan. Toisen Majorin aikana Thieves suorastaan tuhosi vastustajiaan ottelusta toiseen ja myös pienen marginaalin ottelut kääntyi voitoiksi. Finaalissa tuli ansaittu tappio Atlanta FaZea vastaan. Uusi Stage alkoi yllätystappiolla Las Vegas Legionia vastaan, mutta perään saatiin todellinen myrskyvaroitus, kun juurikin FaZe kaatui vakuuttavan esityksen jälkeen lukemin 3-1.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
Octane holds down the hill with a 3 Piece!

Respawneissa joukkueiden voimasuhteet menee melkolailla tasan, mutta ottelu kääntyy vahvasti Thievesin suuntaan juurikin search and destroyn takia. Kyseessä ei ole erityisen hyvä pelimuoto Thievesille, mutta vastaavasti Seattlen ongelmat kyseisessä pelimuodossa on ollut aivan omaa luokkaansa. Vaikka Seattleltä nähtiin edellisessä ottelussa pitkästä aikaa hyvää työskentelyä search and destroyssa, ei yksittäinen kartta vielä kelkkaa käännä ja koko otteluun Thievesin voitolle tarjottu 1,72 kerroin kelpaa peleille.