CoD su 29.01. klo 22:00

Seattle Surge - Minnesota Rokkr

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Pelkkä tulivoima ei Seattlea pelasta – surkeat esitykset search and destroyssa ei lupaa hyvää!

Sunnuntaina jatketaan CoDin osalta toisen Stagen karsintaotteluita ja illan ensimmäisessä matsissa Seattle Surge kohtaa Minnesota Rokkrin. Molemmilla joukkueilla on ollut hetkensä, mutta Rokkr on toistaiseksi ollut kaksikosta vakuuttavampi. Vielä kirjoitushetkellä Seattlellä on edessä ottelu kärkijoukkue New York Sublinersia vastaan – mikäli Seattle voiton nappaa, voi Rokkrin voiton kertoimet nousta vielä ennen ottelua.

Seattlen onni on, että Pred ja Sib tarjoaa kerta toisensa jälkeen huipputason suorituksia, mutta liian harvoin koko nelikko on samaan aikaan iskussa. Sinänsä respawneissa, eli hardpointissa ja controllissa ei ole ollut sen suurempaa ongelmaa ja joukkueen kova tulivoima auttaa paljon, mutta search and destroy ei vaan tahdo lähteä rullaamaan. Sen verran kauan ongelmat on ollut tiedossa, että voisi kuvitella joukkueen käyttäneen paljon aikaa taktiikoiden pohtimiseen, mutta valitettavasti riittävän suurta muutosta ei ole nähty.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Seattle Surge

@SeattleSurge
SIB IS HIM 🤯

Rokkrin tulokset ei ole ollut aivan toivotulla tasolla, mutta edellisenä viikonloppuna Atlanta FaZen murskaaminen lukemin 3-0 oli hyvä osoitus siitä, mihin Rokkr parhaimmillaan pystyy. Tasaisuutta joukkue kuitenkin edelleen tarvitsee. Pienen marginaalin tappioita on vain tullut liikaa, mutta lopulta Rokkr on aivan kynnyksellä murtautuakseen huipulle. Yksilötasolla Afro on ollut loistava hankinta ja hän on ollut yksi alkukauden parhaista SMG pelaajista.

MoneyHillStats

@MoneyHillStats
//@ROKKR vs @ATLFaZe // Stage 2 Week 2 Day 2 Qualifiers // Series Recap

Faze Down

#CDL2023

Peli-ideaksi kelpaa Rokkrin voitto. Tulivoima on Seattlen isoin valttikortti, mutta ei Rokkr paljoa jälkeen jää. Kyseessä olisi muuten todella tasainen ottelu, mutta Seattlen surkeat otteet search and destroyssa heikentää sen mahdollisuuksia selvästi. Eikä kyseessä ole mitenkään pienestä ongelmasta, vaan Seattlea voidaan pitää jopa koko sarjan huonoimpana joukkueena kyseisessä pelimuodossa.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Lopullinen voittaja – Minnesota Rokkr kertoimella 1,95.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,95 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.