CoD su 05.03. klo 22:00

Seattle Surge - New York Subliners

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maxbet tarjolla! Seattle on parantanut, mutta heikkojen joukkueiden kaataminen ei siitä vielä kärkikorin jengiä tee!

Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa viime aikoina otteitaan parantanut Seattle Surge pääsee todelliseen testiin, kun vastaan asettuu edelleen sarjan parhaimmistoon kuuluva New York Subliners. Ottelussa tullaan näkemään kenties tämän hetken kovin kaksinkamppailu smg-pelaajien välillä, kun Seattlen Pred ja Sublinersin Hydra asettuvat vastakkain. Kovan tason matsista on siis kyse, mutta Sublinersin tasaisempi suorittaminen tekee siitä selvän ennakkosuosikin.

Seattle on pelannut toistaiseksi tuloksellisesti vahvat karsinnat ja ennen kaikkea aikaisemmin suurena ongelmana ollut search and destroy on vihdoin ottanut askeleita eteenpäin. Vaikka Seattle on kiistatta parantanut otteita, on se tehnyt sen pääasiassa sarjan heikomman puoliskon joukkueita vastaan. Liikaa ei siis kannata vielä lähteä juhlimaan, sillä toistaiseksi Stagen ainoassa kovassa ottelussa LA Thievesiä vastaan tuli takkiin lukemin 1-3.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Brian

@BrianStats1
Pred has been insane in his last 10 series:

1.21KD vs LV
0.89KD vs ATL
1.20KD vs TX
1.33KD vs NY
1.37KD vs MIN
1.10KD vs BOS
1.50KD vs MIN
1.18KD vs LAT
1.18KD vs FL
1.23 KD vs LRR

Overall: 1.21KD (767-633)

4-6 record.

Subliners nousi kauden alussa sarjan ykkösjoukkueeksi, mutta sittemmin muun muassa Atlanta FaZe on kiilannut ohi ja Toronto Ultra myös hätyyttelee kärkipaikkaa. Vaikka joukkue ei enää ole dominoinut, on se laittanut sitä heikommat joukkueet nippuun ja tappioita on tullut lähinnä vain kärkipään joukkueita vastaan. Edelleen joukkue on parhaimmillaan respawneissa, mutta ei search and destroy missään nimessä huonossa jamassa ole. Subliners pelaa ennen tätä koitosta vielä yhden matsin OpTic Texasia vastaan.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
HyDra this season:

#2 overall KD (1.17)
#1 Slayer Rating (88.0)
#1 HP kills per 10 minutes (24.9)
#2 HP KD (1.21)
#5 SND kills per round (0.79)
#4 CTL kills per 10 minutes (20.9)

Major I Champion 🏆

MVP for CDL’s young Mbappé?

Markkina on lähtenyt rajusti ylireagoimaan ja tällä hetkellä kertoimissa tarjotaan Seattlea jo tasavahvaksi joukkueeksi Sublinersin kanssa, mitä se ei Uhmapelaajien arvioissa ole. Respawneissa tilanne on tasaisempi, mutta controllissakin etu kääntyy Sublinersille ja muutama voitto search and destroyssa ei ole vielä riittänyt nostamaan Seattlea pohjamudista. Sublinersin voitolle saadaan 1,87 kerrointa, joka on maxbetin arvoinen tarjous.