CoD su 26.06. klo 22:00

Seattle Surge - Paris Legion

Uudistunut Paris hyökkää Major-voittajan kimppuun – suurikertoiminen yllätysvoitto kelpaa testiin!

Sunnuntaina ilta avataan erittäin mielenkiintoisella taistolla, kun kolmannen Majorin voittanut Seattle Surge saa vastaansa läpi kauden räpiköineen Paris Legionin. Kuten kertoimistakin huomaa, on monien odotukset yksipuolisessa taistossa, mutta Uhmapelaajat lähtee hakemaan yllätystä.

Seattle on ollut läpi kauden taistelemassa tietänsä huipulle ja potentiaali on ollut tiedossa heti kauden avauksesta lähtien, mutta ajoittain epätasaisuus on vaikeuttanut matkaa. Kolmannen Stagen ja ennen kaikkea Majorin aikana Seattle kuitenkin nosti itsensä kärkijoukkueiden sekaan. Seattle on voittanut nyt kahdeksan matsia putkeen ja varsinkin nuori duo Pred ja Sib ovat olleet liekeissä ja todennäköisesti toinen heistä valitaan vuoden tulokkaaksi.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Parisilla on alla jälleen surkea kausi. Lopputurnaukseen ei ole enää asiaa, joten nyt aletaan jo hieman valmistautua tulevaan kauteen. Kokoonpanoon on haettu jälleen uutta ryhtiä, kun Johnny tulee Johnin tilalle. Tässä kohtaa muutos ei voi ainakaan huonompaan suuntaan enää joukkuetta viedä ja ainakin yksittäiset paljastukset harjoituksista on nostanut odotuksia. Edelleen yksilötasolla Temp on joukkueen selkeä tähti, mutta toivon mukaan Johnny saa omalla tekemisellään myös toisen SMG:n, eli Jimbon hyviä puolia esille.

Seattle on valtava suosikki eikä sitä käy kiistäminen, mutta Majorien jälkeen uuden Stagen aloittaminen sarjan heikointa joukkuetta vastaan ei välttämättä ole se kaikista sytyttävin ottelu. Parisin suurimmat ongelmat on ollut SMG pelaajien kohdalla ja Johnny on todennäköisesti jo heti selvä parannus Johniin verrattuna. Vetojen osalta isketään kiinni Mr Greenin tarjoamaan Parisin 8,50 kertoimiseen lopulliseen voittoon ja panos pidetään luonnollisesti maltillisena. Myös tasoituksia otteluun sekä yksittäisiin karttoihin kannattaa harkita!

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa