CoD su 11.12. klo 23:30

Seattle Surge - Toronto Ultra

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sib vs Scrappy – kahden supertalentin välinen taisto ei jätä kylmäksi! Jatkaako Toronto vahvoja otteita?

Sunnuntai-iltana CoDin puolella on useampi loistava matsi tarjolla ja Seattle Surgen sekä Toronto Ultran väliseen taistoon odotukset on korkealla. Seattle on yllätysvalmis joukkue, mutta monesti suoritustaso heittelee jo pelkästään otteluiden sisällä paljon. Uhmapelaajien leirissä ollaan varsin toiveikkaita Seattlen suhteen, mutta toistaiseksi alun ottelut on osoittanut miksi Torontosta puhutaan aivan kärkitason joukkueena.

Seattlen etuna alkukaudelle on se, että kyseessä oli harvoja joukkueita, jotka pitivät rosterin samana. Kemiat siis pitäisi olla kohdallaan eikä joukkue myöskään yksilötaidosta jää kiinni. Ennen kaikkea Pred ja Sib ovat jatkaneet tuttuun tyyliin dominoiden ja matsista toiseen heiltä sopii odottaa loistavia suorituksia. Siitäkin huolimatta joukkueen yhteispeli ei rullaa toivotulla tavalla. Respawnit toimii kelvollisesti, mutta toistaiseksi Seattle on hävinnyt kaikki neljä pelaamaansa search and destroyta.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Breaking Point

@GGBreakingPoint
Sib is UNREAL right now 🤯

Seattle takes the series 3-1 against London

Toronto Ultra hävisi avausottelunsa Minnesota Rokkrille, mutta sen jälkeen sekä New York Subliners, että myös kiven kova Atlanta FaZe kaatui vakuuttavasti. Varsinkin FaZen kaataminen oli äärimmäisen kova suoritus ottaen huomioon sen, että Toronto ei missään nimessä virheettömästi pelannut. Uusista pelaajista Standy on päässyt heti loistamaan SMG roolissa nopeasti pelaavan CleanX:n hieman vielä kompuroidessa. Scrappy puolestaan tulee olemaan vahva ehdokas vuoden tulokkaaksi ja hän olisi voinut hyvinkin murtautua rosteriin jo viime kaudella.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL 2023 - Major 1 Qualifiers]

@TorontoUltra 3 - 2 @ATLFaZe

@TorontoUltra close out the game 5 in convincing fashion!

Search and destroyssa etu on selvästi Torontolla ja pelkästään tulosten perusteella hardpointin voisi sanoa olevan Seattlen heiniä, mutta aivan niin ei kuitenkaan ole. Toronto pystyy pienillä muutoksilla saamaan hardpointin kuntoon ja jo FaZea vastaan molemmat hardpointit olisi voinut helpostikin kääntyä Toronton eduksi. Siispä Toronto nousee lopulta varsin selväksi suosikiksi ja sen lopullinen voitto 1,75 kertoimella kelpaa lapulle.