Solvalla la 19.11. klo 14:45

T75-ravivihje - Seinäjoki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Paperirahaa tiedossa – Seinäjoella kiharaisia Kasvattajakruunun lähtöjä!

Viikon pääpeli raveissa siirtyy ensi lauantaiksi Seinäjoelle, jossa 75-peliin tulee Kasvattajakruunun välierälähtöjä. Nämä osoittautuvat tutkinnan jälkeen osaltaan hyvinkin kiharaisiksi, mutta onneksi ideoita löytyy useaan lähtöön, ja pari piikkiäkin erottuu riviin mukavasti. Artikkelin lopussa esitelty 54 euron vihjesysteemi on kahdella varmalla ryyditetty.

Viime kerralla saatiin kuusi oikein – Viisori petti piikkinä, ja loppusuoralla periksi antaneen hevosen luottamus kärsi lopun konttauksesta pahasti. Tällä kertaa luotetaan yhteen kansanvarmaan, mutta avauslähdössä yritetään saada pelikansaan etua laittamalla piikki lähtöön, johon yleisesti ottaen tullaan hassaamaan rasteja paljonkin.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

2 Sands Gangster nimittäin maistuu piikiksi asti ensimmäisessä kohteessa. Hevonen saa nyt Santtu Raitalan takaisin rattailleen – Kymenlaakso Ajossa ori kiri Iikka Nurmosen ajamana pirteästi, ja nousi lopussa totokamppailuun. Toinen piikki on viidennessä kohteessa 4-vuotiaitten tammojen Kasvattajakruunu-välierässä, jossa 5 Velvet Gold on varmasti todella monen pelaajan varmavalinta, mutta eipä tammuskaa toisaalta tee mieli varmistaakaan.


Perjantaisin Uhmapelaajat julkaisevat viikon kiinteäkertoimisen vihjeen raveihin. Lyö raveista vetoa ilman pelkoa, että totokerroin romahtaa lyöntisi jälkeen. Rekkaa sisään Mr Greenille!


Toisena kohteena oleva 4-v tammojen ensimmäinen välierä on melko ympäripyöreä. Nyt voisi olla 5 Cream Candyn vuoro voittaa, sillä Turussa esitys oli keulasta yksiselitteisen hyvä. Kohteessa on kyllä monta laatutammaa, joten päädymme tässä kohteessa rastimereen. Myöskään kolmannessa kohteessa ei ole sen painavampien kannanottojen paikka, vaan mukaan otetaan kaikki budjettiin mahtuvat hevoset. Vasta iltaravitasolla luokkansa osoittanut 10 Björkeviking jää rivistä ulos.

Neljännen kohteen pääkysymys on, antaako Tommi Kylliäinen 4 Blanbeellä keulat 5 BWT Gazeaulle. Siltä varalta, että Kylliäinen päättää ajaa keulasta, mukaan mahdutetaan vielä 9 Magazine Match.

Kuudennessa kohteessa peliä tulee keräämään jättimäisesti Jari Kinnusen 1 Shackhill’s Twister, mutta se ei jää tämän lähdön ainoaksi merkiksi. Siitä suhahtaa alussa ohi ainakin 2 Deep Blue Font, ja jos lopulta keulat saakin 6 Let’s Get It Up, joutuu Kinnunen jo luottamaan tuuriinsakin tilojen suhteen. Nämä kolme mahtuvat vihjesysteemiin.

Teivon Ravikeskus

@teivoteivo
2. HögforsGST Kriterium -karsinnan ja Pirkan Kaivin -lähdön voittoon Hentun Liisa ja Teemu Okkolin. Hevosen on kasvattanut Antti Ripatti. Hevosen omistavat Elsa Kanala, Teemu Okkolin sekä Toni Sarkama, valmentaa Teemu Okkolin ja hoitaa Oona Halme, onnea!

#ravit

Rivin päättävässä suomenhevosten Varsakunkku-finaalissa 1 Hentun Liisa on todella kyvykäs, mutta tamma oli esimerkiksi Kriteriumin finaalissa täysin sekaisin. Siksi mukaan otetaan kolme muutakin hevosta. 7 Huisi Hippu oli juuri Kriteriumissa upea kakkonen, ja aikaisemminkin kehuttu 14 Rekilammen Sauli kilpailee tanakassa syyskunnossa. Otetaan messiin vielä vauhdilla kehittyvä 8 Zähikäinen. Näillä ideoilla kohti lauantaita!