MM-karsinnat 2022 ti 29.03. klo 19:00

Senegal - Egypti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Afrikankin mestari on vaarassa jäädä rannalle! Kääntävätkö Sadio Mané ja kumppanit kisapaikan itselleen?

Egypti otti kovan revanssin Senegalista avauskamppailussa ja nyt hallitsevan Afrikan mestarin kisapaikka on hieman vaakalaudalla. Olisi melko kova pommi, jos seuraavana myös tämän maanosan mestari jäisi rannalle – Euroopassahan vastaava episodi on jo nähty. Peli ei kuitenkaan ole missään tapauksessa pelattu ja Senegalin laatu on auttamatta vieraita vahvempi. Kotietuakaan ei näissä kekkereissä sovi aliarvioida.

Egypti otti ensimmäisessä osaottelussa yllätysvoiton Senegalia vastaan, mutta temppu ei ole helposti toistettavissa. Isäntä oli taannoisissa Afrikan mestaruuskisoissa erinomainen, eikä lopulta päästänyt kovinkaan montaa maalia ja oli vähämaalisten kisojen tehokkaimpia joukkueita. Turnauksen finaalissa helmikuun alussa joukkue nollasi juuri Egyptin ja voitti mestaruuden.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Viime viikolla Senegal hallitsi näennäisesti, mutta se ei saanut potentiaaliaan ulosmitattua. Kotonaan isäntä on kuitenkin ollut erinomainen, eikä se ole viime aikoina isännöimiään otteluita lainkaan hävinnyt. Kahdeksan viimeisimmän kotikamppailun otannalla joukkue on hävinnyt ainoastaan kerran ja voittanut peräti seitsemän kertaa.

Vierailija joutuu kamppailuun ilman Ahmed Hegazia sekä Akram Tawfikia, jotka loukkaantuivat jo Afrikan mestaruuskisojen aikana. Ramadan Sobhi sekä Mohamed Hany ovat niin ikään jääneet sivuun. Isänniltä puuuttuu alakerrasta Abdou Diallo, joka loukkaantui ensimmäisessä osaottelussa, mutta takaiskusta huolimatta Senegalin puolustus säilyy vahvana.

Olisi iso suuri yllätys, jos Senegal ei kotonaan voittaisi. Isännille saadaan vielä hyväntasoisia kertoimia, jollaiseen kelpaa täräyttää astetta isommallakin panostuksella. Aliou Cissen miehistö on antanut jo pitkän aikaa kovia näyttöjä, joten kovapäisimmät betsaajat painavat kotijengin jatkopaikkaa tässä parissa.