AFCON 2022 ti 25.01. klo 18:00

Senegal - Kap Verde

Senegalin olisi jo aika ravistella karstat koneestaan myös hyökkäyspäässä! Kap Verde tarjoaa oivan mahdollisuuden

Turnauksen ehdottomiin voittajasuosikeihin lukeutuva Senegal on pelannut kolme nollapeliä, mutta tehnyt vasta yhden maalin. Kun saaristovaltio Kap Verde tulee vastaan pudotuspelien ykkösosassa, on tähtijoukkueen pystyttävä olemaan luovempi hyökkäyskolmanneksella. Ainekset ovat olemassa, mutta joko olisi aika herätä myös maalintekoon?

Puolustuspelillisesti Senegal on ollut erinomainen. Bouna Sarr, Kalidou Koulibaly, Abdou Diallo sekä Saliou Ciss ovat esiintyneet todella yhtenäisesti puolustuspermanentissa ja viimeisenä lukkonaan mestarisuosikilla on Chelsea-maalivahti Edouard Mendy. Crystal Palacea seurajoukkuetasolla edustava Cheikhou Kouyaté on pelikiellossa otettuaan kahdessa perättäisessä ottelussa keltaisen kortin.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Kap Verdellä ei ole loukkaantumisia, mutta joukkueiden välillä on todella suuri tasoero. Joukkue tulee yhdestä kisojen pienimmistä osanottajamaista, sillä tämän saaristolilliputin kamaralla asustaa alle 500 000 ihmistä. Käyttikö piskuinen miehistö yllätyskorttinsa loppuun jo pelaamalla 1–1-tasatuloksen Kamerunia vastaan? Joukkueen tulosyksikkö on todella kapea ja sen on todella vaikeaa kuvitella sen pystyvän iskemään kahta perättäistä osumaa eliittiryhmiä vastaan.

Jos on Senegalin alakerta loistanut puolustuspelillisesti, täytyy ryhmän nimimiesten pystyä paljon monipuolisempaan ja luovempaan suoritukseen hyökkäyspäässä. On käsittämätöntä jopa tilastoihin nähden, että joukkue ei ole tehnyt ensimmäistäkään pelitilannemaalia. Laatua on niin paljon, että lilliputtimaiden puolustus on saatava viimeistään tässä vaiheessa turnausta polvilleen. Kap Verdelle ottelusta tulee enemmän tai vähemmän selviytymistaistelu joka tapauksessa. Lienee vain ajan kysymys, milloin Aliou Cissen miehistön ketsuppipullo aukeaa.

Pelivalintana kiinnostaa huimasti tarttua tuplakohteeseen. Homman nimihän on, että Senegal tekee vähintään kaksi osumaa saarelaisten jäädessä nollille (Senegal yli 1,5 -ja Kap Verde alle 0,5 maalia). Vahva joukkue on pelannut niin kuivia otteluja, että kertoimet näyttävät absurdeilta. Tälle yhdistelmälle tarjottimella on peräti kerroin 3,75 – ja se on kova tarjous. Uhmapelaajat uskoo, että Cissen suojatit heräävät pudotuspelien kunniaksi ja hyödyntävät sen hyväksi häikäisevästi kääntyvän laatueron.

10 euroa pelirahaa