ma 29.01. klo 22:00

Senegal - Norsunluurannikko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Puhtaalla pelillä pudotuspeleihin – ja kertoimet huikealla tasolla!

Kaavio viskasi jo neljännesvälieriin sangen kovan kaksikon vastakkain, kun puolustava mestari Senegal kohtaa laatupelaajistaan tunnetun Norsunluurannikon. Senegal selvisi alkulohkosta puhtain paperein, mutta Norsunluurannikko kärsi alkulohkossa kaksi tappiota, joista huolimatta pääsi jatkoon. Selvää on kuitenkin, että otteiden on parannuttava, jos kahdeksan sakkiin meinataan päästä.

Senegalin alkulohko herätti kyllä odotuksia menestyksestä: kolmen voiton yhteismaaliero on 8-1. Näin ollen sekä tulivoima että puolustus ovat hyvässä tikissä. Senegalin avaus on kovaa luokkaa, mutta penkiltäkin löytyy laatua ja ratkaisuvoimaa. Aliou Cisséllä on hyvä työkalupakki käytössään, ja ainoa varma poissaolija maanantaina on Abdallah SimaPape Gueyen kuntoutumisesta elätellään vielä toiveita.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Football Senegal

@FootballSenegal
You agree! comment yes ⬇️

Norsunluurannikko avasi kisat voitolla Guinea-Bissausta, mutta kärsi sitten tappion Nigerialle ja sai kammottavan 4-0 selkäsaunan Päiväntasaajan Guinealta. Kolme pistettä riitti kuitenkin jatkoon, mutta vastus on heti ensimmäisessä jatkopelissä kivikova. Jean-Louis Gassetia ei kuitenkaan nähdä enää kentän laidalla, sillä valmentaja joutui murskatappion jälkeen pikavauhtia kilometritehtaalle. Sebastian Haller ei todennäköisesti kuntoudu pelikuntoon maanantaiksi.

Ei olisi kovinkaan suuri ihme, jos Senegal ottaisi turnauksessa jo neljännen voiton peräkkäin – se olisi temppu, jota ei aivan joka turnauksessa tehdä. Ottaen huomioon norsunluumiesten heikot otteet, kertoimet ovat suorastaan ilahduttavalla tasolla. Maistuvalla betsillä maanantaihin ja 21Bets tulille!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

21Bets tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry 21Betsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.