su 16.06. klo 22:00

Serbia - Englanti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko se tulossa kotiin? Englanti hyökkää hirmumiehistöllään ensimmäisenä Serbian kimppuun!

Is it coming home? Englannilla on EM-kilpailuihin hurja nimilista pelaajia – ja tällä listalla sen pitäisi vihdoin tulla kotiin. Avausvastustaja Serbia on todella fyysinen ryhmä, joka ei anna mitään ilmaiseksi. Gareth Southgaten viekas hyökkääjistö voi kuitenkin olla hieman liikaa hitaahkolle serbialakerralle, jonka vahvuus on lähinnä pääpelivoimassa ja kovuudessa. Englannilla riittää murtautumismalleja kahden käden sormille ja se pääsee kokkaamaan usealta kaistalta, joten hikistä iltapuhdetta pukkaa kaverille sunnuntain kisa-avauksessa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa viisi 20€ ilmaisvetoa vain yhdellä talletuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Englannin joukkue on yhdellä sanalla kuvaten vahva. Erityisen kova on hyökkäyspää, jossa huippukauden Real Madridissa Mestarien liigan voittoon päättänyt Jude Bellingham heiluttelee tahtipuikkoa yhdessä Harry Kanen, Bukayo Sakan ja Phil Fodenin kanssa. Ökykokoonpanoon mahtuu myös kaksi maailmanluokan laitapuolustajaa Trent Alexander-Arnoldin sekä Kieran Trippierin muodossa. Nappikauden Arsenalissa pelannut Declan Rice on tärkeä tasapainottava tekijä nälkäisessä Southgaten ryhmässä.

England

@England
Watch live as our #ThreeLions train for the final time before tomorrow's game against Serbia 👊 x.com/i/broadcasts/1…

Milos Veljkovicilla ja kumppaneilla pitänee serbialaispuolustuksessa kiirettä. Toki joukkueessa on kovia kykyjä, mutta varsinkin puolustuspää on hidas. Englannin taitotasolla pitäisi tulla ovista ja ikkunoista. Lähes parhaalla kokoonpanollaan operoivaa leijonamiehistöä ei pitäisi pystyä lyijyfutiksella yllättämään ja se lienee ainoa mahdollinen pelikirja serbialaisittain.

Pelivalinnaksi naulataan Southgaten miehistön voitto vähintään kahdella maalilla (Englanti -1,5). Murskajaiset tuoksuvat Veltins-Arenan illassa Gelsenkirchenissä ja Uhmapelaajat on peliapajilla!

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Englanti -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.