Nations League to 02.06. klo 21:45

Serbia - Norja

Katkaiseeko Erling Håland Serbian käsittämättömän kotiputken Belgradissa?

Serbian suurin tähti puuttuu Kansojen liiga -kokoonpanosta. Norja vierailee Belgradissa perjantaina ja sillä on jalkeilla todella kova miehistö suurimmilla tähtipelaajilla höystettynä. Kotietu on tietysti iso asia serbialaisittain, mutta vierasvoitto ei olisi suurikaan yllätys. Toki Serbian edellisestä kotitappiosta on vierähtänyt aikaa ties kuinka kauan.

Norjan maajoukkue on nousemassa suurimpaan loistoonsa aikoihin. Erling Håland on tälleen kerran mukana ja tukea supertähdelle hyökkäyspäässä tarjoilevat Mohammed Elyonoussi sekä Martin Ødegaard. Tällaista tuhopotentiaalia on harvoin nähty pohjoismaisten joukkueiden yläkerrassa. Vieraille on pakko nähdä saumaa myös Belgradissa, vaikka Serbia on hävinnyt viimeksi vuonna 2020 kotonaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Isännillä Dusan Vlahovic ei kuulu kesän Kansojen liigassa kokoonpanoon. Toki Aleksandar Mitrovic on mukana, mutta Juventus-tähti on ehkä kuumin serbialaisnimi tällä hetkellä ja tämän puuttuminen on nähtävä takaiskuna. Serbian miehistössä on laatua ja se on fyysisesti todella vahva. Alakerrassa on kuitenkin reippaasti kysymysmerkkejä ja norjalaisten hyökkäyksen taso tiedetään.

Norja pystyy haastamaan Serbian tasapäisesti. Pelivalintana eniten kiinnostaa Norjan voitto tasoituksella (+0,5). Hålandin johtama hyökkäys tuskin jää isäntien alakertaa vastaan maaleitta edes vieraissa, mutta tasapeli on hyvinkin mahdollinen. Uhmapelaajien betsi osuu vierasvoitolla sekä tasurilla.

10 euroa pelirahaa