Nations League la 24.09. klo 21:45

Serbia - Ruotsi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Älä sorru aliarvioimaan Serbiaa! Onko Ruotsista ilman Alexander Isakia mihinkään?

Serbia on tällä hetkellä Kansojen liigan B-sarjan lohkovaiheessa oman ryhmänsä toisena, mutta sillä on yhä mahdollisuus jopa edetä jatkopeleihin. MM-kisoihin valmistautuvalla joukkueella on kasassa jopa historiallisen laadukas joukkue, jolla pitäisi Ruotsin kaltaisen haastajan kaatua suhteellisen sukkelasti – etenkin kotiyleisön edessä. Isännän materiaalin laajuutta ei edes tule ajatelleeksi ennen kuin aletaan latoa nimiä pöytään – se on todella laadukas ja leveä.

Keskisektorilla ja yläkerrassa Serbia kestää kärjen osalta vertailun lähestulkoon MM-kisojen ennakkosuosikkeihin tällä hetkellä. Monikäyttöinen Sergej Milinkovic-Savic, Dusan Tadic, Filip Kostic, Aleksandar Mitrovic, Luka Jovic ja Dusan Vlahovic. Mitä puolustusta tällaisella kilpavarustelulla ei voisi yllättää? Esimerkiksi Juventuksen viime kauden megahankinta Vlahovic saattaisi tällä hetkellä olla jäämässä MM-kisoissa vaihtopelaajan rooliin – toki näyttöjä on edelleen aikaa antaa.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Ruotsi joutuu tulevaan kamppailuun ilman ykköshyökkääjäänsä Alexander Isakia, mikä on iso menetys. Toki Anthony Elanga ja Emil Forsberg ovat mukana ja Dejan Kulusevski sopii myös Janne Anderssonin virityksiä hyökkäävämpään rooliin, kuten on Tottenhamissa saatu nähdä. Jonkin verran on Ruotsin alakerrassa vaihdantaa kesältä, mutta se ei välttämättä ole huonosta. Joka tapauksessa Victor Lindelöfin johtama puolustuslinja syötäneen vahvan isännän toimesta elävältä.

Svensk Fotboll

@svenskfotboll
🇸🇪 𝚂𝚝𝚘𝚌𝚔𝚑𝚘𝚕𝚖 🛫 𝙱𝚎𝚕𝚐𝚛𝚊𝚍 🇷🇸

Uhmapelaajien papereissa on jopa pieni yllätys, että Serbia on – vieläpä kotikentällään – näin maltillinen ennakkosuosikki. Tällä kertoimella päästään painamaan huoletta ja pää märkänä kotivoittoa. Ruotsin tulosyksikkö ei ole mitään verrattuna isäntiin, eikä keltasinisillä ole vastaavaa leveyttä ryhmässään. Isännillä on aivan toisen kaliiperin mahdollisuus tehdä muutoksia myös ottelujen sisällä.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “1×2 – Serbia” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 3,72 (2 x 1,86).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 372€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkillä vain 186€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!