to 07.09. klo 21:45

Serbia - Unkari

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Piinaako tuore Liverpool-tähti Serbian puolustusta? Kova rangaistus pakottaa pelaamaan tyhjille katsomoille!

Onko Serbian kotietu yhtä suuri, vaikka katsomot ammottavat torstaina tyhjyyttään? Unkari on karsintalohkossa isäntien kanssa tasapisteissä ja se saa kilpailukykyisen ryhmän Rajko Mitićin mukaan nimetyllä stadionilla pelattavaan kamppailuun. Toki myös isäntien puolella pari merkittävää nimeä palaa kokoonpanoon verrattuna kesäkuun otteluihin.

*Ota 25€ ilmasveto – toimintaohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Serbia joutuu pelaamaan kotiottelunsa torstaina tyhjille katsomoille, koska fanit syyllistyivät UEFA:n mukaan maaliskuussa Montenegron vierailulla syrjivään huuteluun. Tyhjille katsomoille pelaaminen on osa rangaistusta, johon lukeutui lisäksi serbialaisfanien pääsykielto Bulgaria-vierasotteluun kesäkuussa sekä kymmenien tuhansien edestä sakkoja. Siinä mielessä tilanne on merkittävä, että Serbia nähdään varmasti ainakin tämän karsintalohkon vahvimpana kotijoukkueena – tällä kertaa kotietu on hieman erilainen.

Unkari marssittaa käytännössä parhaan mahdollisen kokoonpanonsa Serbiaan. Juuri Valioliigassa Liverpoolin paidassa maalitilinsä avannut Dominik Szoboszlai on mukana, kuten myös hyökkäyspään luottoratsut Adam Nagy sekä Freiburg-tykki Roland Sallai. Lisäksi maalivahti Peter Gulasci on kuntoutunut parahiksi – todennäköisesti miestä ei kuitenkaan toistaiseksi nähdä tolppien välissä, vaikka tämä on mukana.

Kesän maaotteluissa ilman Dušan Vlahovićia sekä Aleksandar Mitrovićia pelannut Serbia puolestaan saa hyökkääjäkaksikkonsa takaisin. Jää nähtäväksi, millaiseksi roolit muodostuvat, mutta ainakin jälkimmäisen voisi odottaa nousevan avauskokoonpanoon totuttuun tapaan. Isäntien hyökkäyspää on nyt raudanluja – siellä ovat Filip Kostić, Dušan Tadić, Vlahovic ja kumppanit valmiina tekemään tulosta, kun käsky kehiin käy.

Unkari ei ole vielä kolmessa ensimmäisessä karsintakamppailussaan päästänyt ensimmäistäkään maalia, mutta torstaina siihen lienee tulossa muutos. Molemmilla joukkueilla on tällä erää kasassa seitsemän pistettä, joten G-lohkon voittotaistelun kannalta puhutaan todella tärkeästä ottelusta. Pelivalinnaksi otetaan, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa.

Nappaa 25€ ilmaisveto EM-karsintoihin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon EM-karsinnoissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.