Serie A la 20.08. klo 19:30

Serie A 2022–2023 - Kausivedot

Herääkö Romelu Lukaku tutussa ympäristössä? Ainakin Juventus palaa terävimpään kärkeen!

Serie A:ssa matsit käynnistyvät kauden 2022–2023 osalta lauantaina 13. elokuuta. Ennen kauden alkua on tietysti syytä ottaa katsaus siihen, missä mennään – paljon on joukkueissa tapahtunut liikehdintää edellisen sesongin päätteeksi, eikä vähiten hallitsevan mestarin riveissä. Useita hirmuhankintoja täräytellyt Juventus on alkavalla sesongilla todella kiinnostava joukkue, joka haastaa hallitsevan mestarin AC Milanin sekä kestomenestyjän Interin taistelussa pokaalista.

Italian pääsarjan hallitseva mestari AC Milan koki kesän aikana useampiakin isoja muutoksia. Suurin menetys on ehdottomasti Frank Kessié, joka matkasi FC Barcelonaan kesällä. Toki edelleen keskisektorilla jatkavaa esimerkiksi Ismael Bennacer, joka pystyy pelaamaan hyvinkin samankaltaisessa roolissa norsunluurannikkolaisen kanssa. Lisäksi Stefano Piolin miehistö hankki hiljattain huippulupaavan belgialaisen Charles De Ketelaeren, joka saapui Club Brüggen miehistöstä vahvistamaan hallitsevaa Italian mestaria.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Paikallisvastustajan Interin näkyvin siirto kuluvana kesänä oli Romelu Lukakun lainaaminen takaisin Chelseasta, jonne italialaisseura belgialaisen viime kaudeksi hurjalla siirtokorvauksella myi. Inter on alkavalle kaudelle yksi suurimmista mestarisuosikeista, kun se on saanut tärkeimmät pelaajansa pidettyä ja lisävahvistusta kriittisille osastoille. Joaquin Correan sopimus vakinaistettiin, Henrikh Mkhitaryan saapui AS Romasta ja laitapelaaja Raoul Bellanova Cagliarista. Maalivahtiosastolle löytyi Ajaxissa huippuotteita menneillä kausilla esitellyt Andre Onana.

Juventus on vahvistunut rajusti

Juventus teki jo viime talven siirtoikkunassa merkittäviä satsauksia, kun se hankki esimerkiksi Dusan Vlahovicin hyökkäykseensä ja Dennis Zakarian keskisektorille. Sama meininki on jatkunut kesän siirtoikkunassa. Esimerkiksi vahvan kauden Torinossa pelannut brasilialaistoppari Bremer, uutta nostetta uralleen Manchester United -vuosien jälkeen etsiskelevä Paul Pogba sekä peräti kuusi kautta PSG:ssä hyökännyt Argentiinan maajoukkuemies Angel Dí Maria tarttuivat haaviin.

Bremer ei suinkaan ole torinolaisten ainoa vahvistus alakertaan, vaan lisäksi Frosinonessa nähty Federico Gatti on hankittu uutena palasena joukkueeseen. Vanhan rouvan alakerta ja sen peluutus on ehdottomasti kiintoisaa seurattavaa alkavalla kaudella. Konkariosastolla Leonardo Bonucci jatkaa luonnollisesti joukkueessa, mutta Giorgio Chiellinin aika Juventuksessa päättyi viime kauteen.

Missään tapauksessa Juventusta ei voida jättää laskuista, kun punnitaan mestarikandidaatteja alkavalle kaudelle. Nimenomaan torinolaisryhmä on se, joka kykenee AC Milanin ja jopa Interin haastamaan. Joukkueella on todella reilusti vauhtia keskisektorilla ja Pogba tuo taitoa entisestään – talentti ei ole kadonnut mihinkään, vaikka mies ei parasta tasoaan ikinä Manchesterin punaisissa saavuttanutkaan. Dí Marialla on aivan varmasti edelleen annettavaa ja Vlahovic on maailmanluokan viimeistelijä – tietysti miehen monipuolisuutta unohtamatta.

Inter ja AC Milan ovat toki vahvoja, mutta torinolaisten kilpavarustelulle eivät hallitseva mestari ja sen paikallisvastustaja vedä vertoja. Tietysti kestomenestyjä Inter on vahva, mutta kärkikasti Italiassa on jälleen todella tasainen. Sportaza tarjoaa Juventukselle huippukertoimen, jolle ei kesän siirtojen jälkeen ole varaa sanoa ei! Iske tästä kiinni Uhmapelaajien mestaruusvetoon ja nappaa helpot pois kauden päätteeksi.

Sanooko kolmas Inter-kausi toden Lukakulle?

Erityisesti Inter vaikuttaa jopa entistä vaarallisemmalta ryhmältä nyt, kun Lukaku palaa hyökkäykseen. On tietysti muistettava, mitä belgialaisjyrä sai aikaiseksi edellisellä kaudella päästessään pelaamaan yhdessä Lautaro Martinezin kanssa. Interissä pelaamillaan kausilla 2019–2020 sekä 2020–2021 Lukaku mätti yhteensä 47 täysosumaa. Ensimmäisellä kaudella maaleja syntyi 23 ja toisella sesongilla 24 kappaletta.

Toki Antonio Conte ei ole enää valmentajana, vaan alkavalla kaudella vaihtoalueella komentaa edellisen sesongin tapaan Simone Inzaghi. Tästä huolimatta Lukakun arvo voitaneen laskea jälleen tämän kauden jälkeen aivan uudelleen – niin hyvin mies on Italiassa ja nimenomaan Lautaron tutkaparina onnistunut. Maalipörssin voitto kiersi belgialaisen molemmilla aiemmista Inter-kausista, joten jokohan olisi aika?

Avauskaudella edellä olivat sekä hurjat 36 maalia pussittanut Ciro Immobile että 32 kertaa Juventus-paidassa onnistunut Cristiano Ronaldo. Toisella kaudella edellä oli ainoastaan 29 osumaa upottanut Ronaldo. Sanooko kolmas kausi Italiassa toden Lukakun maalipörssivoitolle? Sitä otetaan kiinni betseissä ja Sportaza tarjoilee kohteelle varsin maukkaan kertoimen 4,40 – avaa pelitili tästä ja iske herkkuun kiinni!

10 euroa pelirahaa