ke 31.10. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Serie A: AC Milan – Genoa | Kaksi pelivalintaa matsiin

AC Milan ja Genoa iskevät yhteen Serie A:n yhden kamppailun keskiviikkoillassa. Uhmapelaajat tarjoaa otteluun kaksi pelivalintaa ja vihjeen pelaajien puntaroitaviksi!

Milanilla hankaluuksia – vierailija nappasi pisteen Juventukselta

Milanolaisjoukkue ei ole saanut pisteitä sarjan kärkijoukkueilta, joita vastaan sen kuuluisi taistella. Viimeisimpänä siipirikkoinen Inter Milan noukki pisteet paikallistaistossa. Viime viikonloppuna joukkueella oli avausnelivitosella pahoja vaikeuksia oman pelaamisensa kanssa, vaikka vastassa oli selkeästi heikompi Sampdoria. Tällä kertaa milanolaiset selvisivät kuitenkin voittajina espanjalaiskeskikenttä Suson iskemällä voitto-osumalla, loppunumerot olivat 3–2.
Isäntä on kuitenkin kärsinyt poikkeuksellisen paljon helppoja pistemenetyksiä. Se on pelannut alkukaudella tasapelit muun muassa Empolia ja Atalantaa vastaan. Kärkijoukkueista Inter Milanin lisäksi Laziolta on tullut nenille. Milanin tulisi olla terävimmän kärjen tuntumassa, mikäli papereita ja historiaa tarkastellaan – nyt joukkue on kuitenkin vasta seitsemäntenä.
Milan tarpoo otteluruuhkassa. Se pelasi viime viikolla Italian pääsarjakamppailunsa lisäksi yhden ottelun Eurooppa-liigaa, jossa Espanjassa keskikastin joukkueisiin lukeutuva Real Betis kyykytti sitä kotinurmellaan 1–2-lukemin.
Vierasjoukkue ja selkeä altavastaaja Genoa on ottanut yhden pisteen kärkijoukkueilta – eikä miltä tahansa kärkijoukkueelta, vaan Juventukselta, joka ei liikaa pisteitä menetä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Genoalla alla kaksi tasapeliä

Juventus-tasatuloksen (1–1) jälkeen genovalaiset nappasivat toistamiseen pisteitä mukaansa, kun värikkäiden vaiheiden jälkeen ottelu Udinesea vastaan päättyi 2–2-tasapeliin. Keskiviikon vierailija on löytänyt tehoja hyökkäyspelaamiseensa laajalta rintamalta, sillä se on iskenyt tasapeleihin päättyneissä otteluissaan kolme maalia – kaikki eri pelaajan tekeminä.
Genoalla on mahdollisuus pisteille myös vaikeuksissa kamppailevaa Milania vastaan, joka ei meinaa saada pelaamistaan millään kuntoon.

Milania kiusaavat kaiken muun lisäksi myös poissaolot

Koko alkukauden sivussa ollut kroattikeskikenttä Ivan Pericic on edelleen sivussa, kuten myös puolustaja Mattia Caldara. Epävarmaa on keskikenttämies Giacomo Bonaventuran pelaaminen, joka otti osumaa viime viikon europelissä. Puolustaja Davide Calabrialla on niin ikään hieman vaivaa, eikä hänenkään pelikunnostaan ei ole varmuutta.