su 17.03. klo 21:30

AC Milan - Inter Milan

Kiihkeä Milanon derby luvassa

AC Milan kohtaa paikallisottellussa Inter Milanin sunnuntai-iltana 21:30. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin, Milan sijalla 3, ja Inter heti takana pisteen päässä neljäntenä.

Ottavatko punaiset Milanon herruuden?

AC Milan on kovassa vireessä tällä hetkellä. Edellinen tappio tuli tammikuussa Juventusta vastaan, jonka jälkeen voittoja on joukkue napsinut järjestään.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Betsaa 10€ – saat 50€ edestä ilmaisvetoja:

Milanon sinisellä puolella menee huomattavasti heikommin. Vahvan alkukauden jälkeen meno on hiipunut ja joukkue koki kovan kolauksen torstaina, kun tie Eurooppaliigassa nousi pystyyn Frankfurtia vastaan kotinurmella. AC Milanilla on myös varmasti vielä verkkokalvoillaan muisto edellisestä Milanon derbystä, jonka Inter voitti lisäajalla Mauro Icardin toimesta. Punaiset varmasti janoavat kostoa tästä.

Taistelu Mestarienliiga-paikoista elossa

Molemmat ovat tällä hetkellä kiinni himotuissa Mestarienliigan lohkovaiheen paikoissa, mutta Interin laskujohteinen tahti saattaa syrjäyttää heidät alaspäin sarjataulukossa. AS Roma on viidentenä kolmen pisteen päässä Interissä, ja Lazio viiden pisteen takaa-ajoasemassa. mutta he ovat pelanneet ottelun vähemmän. Näin ollen erittäin tärkeät pisteet ovat jaossa San Sirolla, joka on molempien joukkueiden kotistadion. Tunnelma stadionilla on aina huipussa joukkueiden kohdatessa. Taistelu käydään kentällä sekä katsomossa, kun molempien ultrafanit pyrkivät kantamaan omansa voittoon.

Verenhimoinen AC Milan voittoon

Edellä mainitusta karvaasta tappiosta, jonka Milan kärsi edellisessä derbyssä on menty paljon eteenpäin ja Milan on otteluennakoissa povattu suosikiksi, eikä syyttä. Kiistelemättä tämän hetken yksi kuumimmista maalilingoista, Krzysztof Piatek tekee maaleja liukuhihnalta. Tammikuun siirtoikkunassa Genoasta siirtynyt puolalainen on välittömästi tehnyt vaikutuksen Milanin pelaamiseen. Tärkeitä maaleja tehnyt Piatek on tänäänkin isoissa parrasvaloissa, eikä olisi mikään suuri yllätys, jos hän tänään maalinteossa onnistuisi. Näin ollen lähdetään lyömään AC Milanin voittoa ja Piatekin maalia.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>