su 11.11. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Serie A: AC Milan – Juventus | Vanha rouva vie – muu Italia vikisee!

Mielenkiintoa jalkapalloviikonloppuun tuo omalta osaltaan AC Milanin ja Juventuksen kohtaaminen. Joukkueiden pelaajamateriaalin tasoeron lisäksi erot pelisuorituksissa ovat merkittäviä. Tarjolla on pelattavaa ja tartutaan vihjeessä tiukasti kiinni pelivalintoihin!
Viimeisten viiden ottelun kuntopuntarilla mitattuna joukkueet löytyvät perättäisiltä sijoilta. Vaikka Milan on kairannut viime aikoina pisteitä, ei sen pelaaminen silti vakuuta. Erityisesti oman puolustuspään tilkitseminen on osoittautunut haasteelliseksi tehtäväksi myös sarjassa selkeästi materiaaliltaan heikompia joukkueita vastaan.
Pelaaminen on milanolaisilla ailahtelevaa, jos edellisottelussa nähdään poikkeuksellisen hyvä suoritus, todennäköisesti seuraava kamppailu ei ole läheskään yhtä loistokas. Otteluiden sisällä nähdään samankaltaisia vaihteluita.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Milanilta ovat sivussa ainakin puolustajat Ivan Strinic ja Mattia Caldara sekä hyökkääjä Gonzalo Higuain – keskikentältä poissa on niin ikään tärkeä palanen, kun Lucas Biglia on loukkaantumisen vuoksi sivussa.
Juventukselta varmuudella sivussa ovat ainoastaan hyökkääjä, Federico Bernardeschi ja keskikenttämies, Emre Can.
Torinolaisryhmä ei ole hävinnyt ensimmäistäkään kamppailua ja 11 ottelusta ainoastaan yksi on päättynyt tasan. Vahvoilla on joukkue myös milanolaisisäntää vastaan. Juventus on tehnyt 24 maalia ja päästänyt niitä ainoastaan kahdeksan – Milanilla maaliero on puolestaan 21–14.
Juventus on selkeä ennakkosuosikki ja voittajasta ei pitäisi tällä hetkellä olla mitään epäselvyyttä. Tilanne on tällä hetkellä se, että Vanha rouva vie ja muu Italia vikisee.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ