Serie A su 02.12. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Serie A: AS Roma – Inter | Vierailija vahvoilla – loukkaantumiset riivaavat roomalaisia

Italian pääsarjassa käydään kahden mahtijoukkueen taisto sunnuntaina, kun Inter Milan vierailee AS Roman kotistadionilla. Roomalaisjoukkue on vajonnut sarjassa jo seitsemännelle sijalle, eikä pahentunut loukkaantumistilanne auta sitä ollenkaan.
Rooman hyökkäyspelaamisen kannalta tärkeimpiä on yksilöitä poissa
Roomalaiset kohtasivat Mestarien liigassa Real Madridin keskiviikkona. Joukkue aloitti kamppailun jopa yllättävän pirteästi, mutta Stephan El Shaarawyn loukkaannuttua joukkueen pelaaminen kärsi selkeästi. El Shaarawy on sivussa myös sunnuntain kamppailusta.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Italialaistaiturin lisäksi sivussa ovat joukkueen ykköspyssy Edin Džeko, kokenut keskikentän luottoratsu Daniele De Rossi sekä avauskokoonpanoon viime aikoina vakituisesti kuulunut turkkilaiskeskikenttä Cengiz Under.
Roma hävisi edelliskamppailunsa Udinesen vieraana ja sitäkin ennen joukkue on kärsinyt helpohkoista pistemenetyksistä. Tänä viikonloppuna vastustaja on kaikkea muuta paitsi helppo.
Inter on sarjassa kolmantena
Vierasjoukkueen edelle taulukossa eivät mahdu kuin Napoli ja Juventus. Ensin mainittu on milanolaisjoukkuetta ainoastaan pisteen edellä sarjassa. Inter kukisti edelliskierroksella kotonaan Frosinonen puhtaasti 3–0-numeroin.
Viidestä edellisestä ottelustaan joukkue on kerännyt Serie A:ssa pisteitä 12. Viiden ottelun kuntopuntarilla sarjakolmonen on tehnyt 13 maalia, mutta päästänyt ainoastaan neljä osumaa – nekin samassa ottelussa. Vertailun vuoksi Rooman viimeisten viiden kamppailun maaliero on 6–6 ja pisteitä sunnuntain isäntä on otteluista kerännyt ainoastaan viisi kappaletta.
Interin kokoonpanosta puuttuvat Radja Nainggolan sekä Henrique Dalbert, mutta muutoin joukkue on tiettävästi kunnossa.
Viime aikaiset edesottamukset puoltavat selkeästi vierasjoukkueen voittoa, kuten myös loukkaantumistilanteet. Peli-ideana on vierasvoitto, jota pelataan kahdella tapaa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ