su 12.01. klo 21:45

AS Roma - Juventus

Roma siipirikkoisena mestarisuosikin kyytiin

Serie A:n mestaruudesta Interin kanssa ankarasti kamppaileva Juventus kohtaa sarjaneloseksi hienosti selviytyneen AS Roman Stadio Olimpicolla sunnuntaina. Vanha Rouva oli vuoden ensimmäisessä ottelussaan pelottavan kova ja momentum pyritään muuttamaan pisteiksi tälläkin kertaa.

Roma on olosuhteet huomioon ottaen vakuuttanut Paulo Fonsecan alaisuudessa. Neljäs sija on juuri nyt tosiasia ja ylin kolmikko on tasoltaan auttamatta liian kova nyky-Romalle. Kauden mittaan kärsityt loukkaantumiset ovat rampauttaneet keltapunaisia käytännössä koko alkukauden, eikä varsinaista valoa näy vieläkään tunnelin päässä. Vuoden avauspelissä Torinolle kärsitty tappio kotinurmella tuli romanistoille takuulla shokkina, mutta vastustajan maalilla venyneen Salvatore Sirigun 11 torjuntaa kertoivat kuitenkin omaa kieltään vaarasta, jota Roma kykeni vieraiden boksissa luomaan.

Onko Olybet vielä testaamatta?

Olybetin uusille asiakkaille tarjolla 50€ riskitön veto. Tarjouksessa ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Sunnuntaina vierasjoukkueena pelaava Juventus on ollut alkukaudesta perin erikoinen nippu. Tekeminen kentällä on vaikuttanut nuhaiselta ja siihen on loppukaudesta löydettävä lääkkeet. Maurizio Sarri penkin päässä tekee toki Vanhasta Rouvasta valtavan mielenkiintoisen ryhmän ja kenties isompia vaihteita isketään silmään loppukaudesta, kunhan ”Sarri-pallo” alkaa iskostua pelaajien takaraivoihin. Viitteitä paremmasta nähtiin jo loppiaisena Cristiano Ronaldon knallitempun ja Cagliari-murskajaisten myötä.

Roma lähtee sunnuntain otteluun kohtalaisen varamiehisellä kokoonpanolla, mikä kelpaa Juventukselle paremmin kuin hyvin. Sarrin joukkojen rutiini isoista peleistä kääntänee koitoksen viimeistään vierasjoukkueelle.

50€ riskitön veto Olybetin uusille asiakkaille. Tarjouksessa ei ole kierrätysvaatimuksia. Lunasta diili >>>