la 29.09. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Serie A: AS Roma – Lazio | Jatkaako Lazio voittokulkuaan?

Rooman paikalliskamppailussa lauantaina kohtaavat Roma ja Lazio. Vierasjoukkue on hyvässä liidossa tällä hetkellä, edellinen tappio tuli Juventusta vastaan Serie A:n toisella kierroksella. Kausi ei alkanut mairittelevasti, ensimmäisellä kierroksella tuli 1-2 tappio Napolia vastaan.
Vieraat ovat viiden ottelun voittoputkessa, joista neljä on tullut nimenomaan Serie A:n puolella. Neljännellä sijalla majaileva Lazio on kerännyt 12 pistettä ja maaliero on kolmen osuman verran plussan puolella (9:6). Vieraat ovat voittaneet kaikki ”helpot” pelit, mutta suurseuroille se on hävinnyt.
Laziosta ei ole irronnut vielä sitä potentiaalia, mitä on joukkueella mahdollista saavuttaa. Romaa vastaan on mahdollisuus kasvattaa itseluottamusta ja katkaista tappioputki suurseuroja vastaan. Mikäli joukkue häviää kaikille isoille seuroille, tulee kaudesta todella haastava. Vieraiden materiaalilla pystyy haastamaan loistavasti juuri alavireistä Roomaa ja napata pisteet kotiin.
Ciro Immobile ja Sergej Milinkovic-Savic ovat ehdottomasti Lazion ykköstähtiä – etenkin jälkimmäiseltä pelaajalta odotetaan roimaa tasonnostoa. Immobile on tehnyt tällä kaudella kolme maalia, kun vuorostaan Milinkovic-Savic vain yhden osuman.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Kotijoukkue Roma on pelannut todella alavireisesti – vain kaksi voittoa kuuteen peliin. Tämä on huono saldo tähtikatraalta, joskin kaksi tasapeliä hieman kohentavat tilastoja. Joukkue on onnistunut raapimaan kahdeksan pistettä jaossa olleista 18:sta. Tappiot ovat tulleet Milania ja Bolognaa vastaan.
Maaliero on 11:9, joten maaleja joukkue varmasti osaa tehdä. Sijoitus sarjataulukossa on Roma-faneille sen sijaan valtaisa pettymys, sillä seuraa ei olla viimevuosina totuttu näkemään 10.sijalla. Diego Perotti on ainoa pelaaja kotijoukkueelta, joka ei varmasti pelaa loukkaantumisen takia.
Laziolta todennäköisesti poissa on Jordan Lukaku ja Stefan Radu. Vieraat ovat paremmassa vireessä, mutta jatkuuko tällä kaudella pieni kirous suurseuroja vastaan? Romalla on allaan 4-0 voitto Frosinonea vastaan, paikallispeli tulee olemaan todella tunnelmallinen ja molemmat joukkueet lähtevät ykköskokoonpanolla liikkeelle.
Lazio on pelannut tällä kaudella vieraissa kolme peliä ja onnistunut voittamaan näistä kaksi. Roma sen sijaan on pelannut kolme kotiottelua, joista voittanut yhden sekä kaksi pelannut tasan. Lazio on paremmassa vireessä mikä on suuri etu tähän kamppailuun.
Vieraiden maaleille tarjoillaan todella hyvää ja pelattavaa kerrointa – yli 1,5 maalia Laziolle saa 2,25. Ottelu tulee olemaan tasainen, mutta Immobile & Milinkovic Savic tuovat Laziolle loistavan edun viimeistelyyn. Romalta avainasemassa ovat Stephan El Shaarawy ja Edin Dzeko.
Lazio-moneyline on myös erinomainen kohde 2,18 kertoimella, tasapelillä panos palautuu. Kertoimet ovat vastaavasti Roman puolella, mutta suurta kotietua ei synny pelin ollessa paikalliskamppailu ja Lazion ollen kovemmassa iskussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ