la 15.02. klo 21:45

Atalanta - AS Roma

Repaleinen Roma ongelmissa Bergamon illassa

Top 4 -taisto käy kuumana Serie A:ssa AS Roman vieraillessa Atalantan kotiluolassa. Atalanta on neljäntenä ja eroa viidentenä olevaan Romaan on kolme pistettä. Joukkueet palaavat ensi viikolla europelien pariin, mutta keskittymisen on oltava vain ja ainoastaan lauantai-illan massiivisessa ottelussa. Lähtökohdat huomioiden over-vedot kelpaavat taas erinomaisesti.

Atalanta on Gian Piero Gasperinin organisoiman hullun hyökkäyspelin turvin takonut Serie A:ssa 61 maalia kuluneella kaudella. Kone tuskin osoittaa lähiaikoinakaan hyytymisen merkkejä nyt, kun Duván Zapatakin alkaa loukkaantumisensa jälkeen löytää pelirytmiä. Atalantan sairastupa ammottaa tyhjyyttään eikä pelikiellossa ole ketään.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Roma-luotsi Paulo Fonseca joutui todistamaan kahta perättäistä surkeaa esitystä penkin päästä. Sassuolo ja Bologna latoivat Giallorossin verkkoon yhteensä seitsemän osumaa, mikä on vallan huolestuttavaa. Punainen lanka tuntuisi olevan juuri nyt pahemman kerran kadoksissa ja jonkinlaista kriisipalaveriakin on jo pelaajien ja valmennusjohdon kesken pidetty. Loukkaantuneiden lista on sentään tyhjenemässä, ja vesijuoksemassa ovat ainoastaan Nicolò Zaniolo, Amadou Diawara ja Davide Zappacosta. Luvattoman heikosti viime peleissä esiintynyt Bryan Cristante on pelikiellossa.

Yli 3,5 maalia on ottelun pelivalinta. Linja on tietysti Serie A-ottelulle korkea, mutta Atalantan luoma maaliodottama on tällä kaudella jotain poskettoman poikkeuksellista. Roma on pelillisesti juuri nyt sopivan sekavassa tilassa – se kykenee maalintekoon, mutta omassa päässä tehdään virheitä enemmän kuin laki sallii.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleAtalanta - Roma15.02.2020