Bologna – Napoli

la 25.05. Klo 21:30

Jatkaako Bologna kotivirettään Napolin kustannuksella?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Italian Serie A huipentuu sunnuntain päätöskierrokseen. Vahvasti viime kierroksilla esiintynyt Bologna saa vieraakseen sarjakakkosen Napolin. Kotijoukkue on selvittänyt itsensä kuiville putoamiskamppailusta viime aikaisten vahvojen esitysten ansiosta.

Bologna on ollut suorastaan ilmiömäisen kovassa kotivireessä voittaen kaikki edelliset kuusi kotiotteluaan. Joukkue on saanut kotiyleisön edessä hyvän hurmoksen päälle onnistuen maalinteossa peräti 17 kertaa edellisissä kuudessa kotiottelussa.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Napoli on varmistanut kakkospaikkansa hyvissä ajoin, mutta toisaalta mestaruusmahdollisuudet kariutuivat lopullisesti huhtikuun lopulla, joten joukkue on pelannut loppukauden ilman sen suurempia panoksia. Ryhmä pelaa erittäin hyökkäysvoittoista jalkapalloa, mikä näkyy monesti runsasmaalisina otteluina.

Puolalainen Arkadiusz Milik ja belgialainen Dries Mertens on muodostanut Napolin tehokaksikon kuluneen kauden aikana. Milik on paukuttanut 17 maalia ja Mertens 15. Huomioitavaa on myös belgialaisen komeat 11 maalisyöttöä. Bolognan paras maalintekijä on italialainen Riccardo Orsolini, joka on onnistunut seitsemän kertaa maalinteossa.

Bolognan pelaaminen kotona on ollut todella hyvällä tasolla ja joukkue haluaa varmasti päättää kauden positiivisissa merkeissä kotiyleisön edessä. Napoli lähtee otteluun ennakkosuosikkina, vaikkei panosta enää ole. Luotetaan, että Bolognan kotivire saa jatkoa ja otetaan pelivalinnaksi kotivoitto tai tasapeli (tuplamahdollisuus 1X) hyvällä 2,00 kertoimella.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!