Serie A la 11.01. klo 16:00

Cagliari - AC Milan

Johdattaako Zlatan Ibrahimovic AC Milanin vierasvoittoon?

Italian Serie A:n 19. ottelukierroksella nähdään kahden heikkovireisen joukkueen kamppailu, kun AC Milan matkustaa Cagliarin vieraaksi. Nähdäänkö juuri AC Milaniin paluun tehnyt Zlatan Ibrahimovic jo avauskokoonpanossa?

Cagliarin kausi on ollut positiivissävytteinen, sillä joukkue majailee sarjataulukossa kuudentena, mikä oikeuttaa Eurooppa-liiga -karsintapaikalle. Se on kerännyt 29 pistettä, kun pelattuja otteluita on 18 kappaletta takana. Viime aikoina sen vire on kuitenkin hyytynyt, eikä se ole enää kyennyt napsimaan pisteitä edellisviikkojen tahtiin. Edellinen voitto tuli joulukuun alussa sekä nyt se on pelannut neljä ottelua putkeen, joista se on saalistanut yhden ainoan pisteen.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

AC Milanin kausi on ollut jälleen todella huono. Milanolaisseura on kärsinyt suurista maalinteko-ongelmista, mikä on heijastunut karkeasti myös pistemenetyksiin. Edellisellä kierroksella se joutui tyytymään maalittomaan tasapeliin San Sirolla, kun Sampdoria oli siellä vieraana. Ruotsalaislegenda Zlatan Ibrahimovic teki paluudebyyttinsä kyseisessä kamppailussa, kun pääsi toisen puoliajan alussa irti, mutta ei kyennyt vielä auttamaan joukkuettaan maalinteossa, vaikka pääsikin puskemaan maalin lähietäisyydeltä.

Molemmat joukkueet ovat heikossa vireessä, eikä kumpikaan ole maaleilla mättänyt liiemmälti. Lähdetäänkin pelaamaan vähämaalista ottelua selvänä pelivalintana.

10 euroa pelirahaa