to 27.09. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Serie A: Empoli – AC Milan | Jatkuuko Milanin nousujohteinen peli?

Torstain myöhäisillassa kohtaavat sarjanousija Empoli ja Italian jalkapallon legendaarinen sarjajoukkue AC Milan. Vierailijat ovat aloittaneet kautensa ailahtelevasti.
Neljään peliin Milan on onnistunut keräämään vain vaivaiset viisi pistettä, mikä on melkoista alisuorittamista. Viimeaikaiset otteet kumminkin povaavat Milanin miehistölle parempia aikoja sillä pelaaminen on nousemassa vaaditulle tasolle hyvää vauhtia.
Vieraiden saldona neljän ottelun jälkeen yksi voitto, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Kauden ensimmäisessä ottelussa tuli karvas tappio Napolia vastaan.
Milanin johtaessa vieraissa jo 0-2 Napoli onnistui kuitenkin kääntämään pelin itselleen eikä Milan pystynyt jäädyttämään johtoasemaansa. Kauden toisessa ottelussa irtosi voitto AS Romaa vastaan lukemin 2-1 ja tämän jälkeen seura ei ole hävinnyt yhtään peliä.
Viimeisin ottelu vierailta päättyi 2-2 tasapeliin Atlantaa vastaan. Matsi oli tasainen ja Milan johtikin peliä kahteen kertaan. Lopulta Atalanta kampesi tasoihin viimehetken maalilla ja ryösti näin Milanolta yhden pisteen.
Vieraat kärsivät muutamasta tärkeästä poissaolosta, mikä varmasti vaikuttaa tämänhetkiseen vireeseen. Loukkaantuneina ovat Andera Conti, Patrick Cutrone ja Ivan Strinic.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Kotijoukkue Empoli nousi tälle kaudelle Serie A -puolelle aloittaen taipaleensa odotetulla tavalla. Kausi starttasi 2-0 kotivoitolla Cagliaria vastaan. Tämän jälkeen on kuitenkin alkanut alamäki – saldona yksi tasapeli sekä kolme tappiota.
Maaliero 4:6 viiden ottelun jälkeen näyttää yllättävän hyvältä, omissa ei ole niin pahasti kuin olisi voinut luulla, vaikkakin Empoli on kohdannut toistaiseksi vain yhden suurseuran – Lazion.
Francesco Caputo on Empolin paras maalintekijä kahdella osumallaan ja on täten puolet joukkueen tämän kauden maaleista. Kotijoukkueen materiaali on todella kapea ja muutamia loukkaantumisiakin on tällä hetkellä: Afriyie Acquah, Luca Antonelli, Lorenzo Polvani. Pelikiellossa on edellisessä ottelussa punaisen hankkinut Miha Zajc.
Milanilla on pelillisesti nousukausi ja on Empolille valtava haaste. Gonzalo Higuain ja Giacomo Bonaventura ovat kaksikko, joka on pääasiassa vastannut Milanin maalinteosta ja todennäköisesti pelaavat myös Empolia vastaan.
Myös vieraiden materiaali voittaa Empolin selvästi – huonosti pelannut Empoli joutuu puolustuskannalle ja yrittää estää vieraiden maalinteon. Runsaat poissaolot antavat Milanille kuitenkin lisää etua.
Aasialaisella tasoituksella saa hyvää kerrointa ennakkosuosikki Milanille, -1 tarjoaa pientä ylikerrointa 2,20. Tämä on loistokerroin, sillä vieraat määräävät pelin tahdin ja sitä kautta iskevät useamman maalin heikkoa Empolia vastaan.
Rotaatiota tuskin kumpikaan joukkue lähtee käyttämään. Jaossa on tärkeitä pisteitä ja etenkin Milanin tulee saada kärkeä kovaa vauhtia kiinni mikäli haluaa pelata Euro-pelejä ensi kaudella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ