su 21.10. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Serie A: Inter – AC Milan | Tulinen Derby – kumpi raapii potin?

Herkullisen jalkapalloviikonlopun kruunaa Italian pääsarjassa Milanon paikalliskamppailu, kun Inter Milan ja AC Milan iskevät yhteen. Isäntä on otteluun lähdettäessä hienoinen ennakkosuosikki.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Inter on loistavassa vireessä, kun Italian pääsarjan yhdeksännen ottelukierroksen kamppailu on sen osalta ovella. Isännät ovat neljän voiton putkessa, eikä voittokululle ole näkyvissä loppua. Kovan vireensä ansiosta joukkue on noussut jo sarjan kolmannelle sijalle 16 pisteellään.
Paikallisvastus AC Milanin kausi lähti käyntiin todella yskähdellen ja pisteitä joukkue on menettänyt kamppailuihin sellaisiakin seuroja vastaan, joihin niitä ei verrattain kovalla materiaaliedulla operoivan joukkueen todellakaan tulisi menettää. Huolimattomuus on vaivannut pahasti ja altavastaajat ovat hyötyneet tästä merkittävästi. Joukkue kärsii helpoista keskialueen pallonmenetyksistä ja puolustuksellisesta epätasapainosta, mitkä ovat konkretisoituneet helppoina pistemenetyksinä.
Viime kierroksilla joukkue on kuitenkin onnistunut kaapimaan voittojakin ja on napannut täyden potin kolme kertaa peräjälkeen. Tätä ennen se pelasi kuitenkin kaksi luvattoman helppoa tasapeliä ja vastustajat eivät voittopeleissäkään ole olleet aivan sarjan kovimpia joukkueita, joille se on tällä kaudella kärsinyt suuriakin tappioita.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vierailijalla poissaoloja – puolustuspään leveyttä koetellaan

Ainakin laitapuolustaja Ivan Strinic on sivussa AC Milanilta. Tiettävästi sivussa on myös luottopakki Alessio Romangoli. Puolustuspäästä löytyy lisääkin poissaoloja, sillä koko alkukauden loukkaantuneena ollut Andrea Conti sekä Mattia Caldara eivät todennäköisesti edelleenkään ole pelikunnossa.
On sanomattakin selvää, että puolustuspään poissaolotilanne on vierailijan kannalta äärimmäisen haastava. Kun kotijoukkueella puolestaan on heittää hyökkäyspelaamisensa tueksi Mauro Icardin ja Radja Nainggolanin kaltaiset nimet, nousee AC Milanin puolustajavaje entistäkin suurempaan rooliin.

Pelivalintana kotivoitto kannattaa

Ykköskohde sunnuntai-illan kamppailuun on kotivoitto tasapeliriskin mitätöinnillä. Ensimmäisen kohteemme kerroin saattaa tuntua alhaiselta, mutta huomioiden vieraiden poissaolotilanne ja tarkastellaan tarkemmin, on se jopa äärimmäisen kelvollinen.
Toisena kohteena pelataan suoraa kotivoittoa, laskien hieman panostasoa, jotta panostus on tasapainossa ensimmäiseen kohteeseen peilaten. Kerroin suoralle voitolle on kohtalaisen maukas.