Serie A la 11.01. klo 21:45

Inter - Atalanta

Upottaako Interin kärkipari huippuvireisen Atalantan

Italian Serie A:n 19. ottelukierroksella nähdään erittäin mielenkiintoinen taisto sarjakärki Interin ja viidentenä olevan Atalantan välillä. Kummankin joukkueen pelaaminen on ollut korkealla tasolla ja maalinteko luonnistuu mallikkaasti tällä hetkellä.

Inter johtaa Serie A:ta maalieron turvin toisena olevaan Juventukseen. Kumpikin on kerännyt 45 pistettä 18 ottelusta. Kolmantena oleva Lazio on kuuden pisteen päässä, mutta ottelun vähemmän pelanneena.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Interin kausi on ollut todella hyvä tähän mennessä, eikä vähiten Antonio Conten ansiosta. Italialaisluotsi on saanut ryhmän todella hyvään lentoon ja valmentajan pelifilosofia on iskostunut loistavasti joukkueeseen. Tämän lisäksi joukkueen loistava kärkipari – Romelu Lukaku ja Lautaro Martinez – ovat iskeneet maaleja liukuhihnalta. Kotimaan liigassa belgialainen on heiluttanut verkkoja 14 kertaa, kun taas argentiinalainen yhdeksän osuman verran.

Atalanta on komeasti viidentenä ja hyvissä asemissa ajatellenn europelipaikkoja. Sen hyökkäyspelaaminen on ollut koko sarjan parasta, sillä se on tehnyt peräti 48 osumaa, mikä on järisyttävän kova lukema. Maaliverkkoja ovat heiluttaneet slovenialainen Josip Ilicic ja kolumbialainen Luis Muriel. Ilicic yhdeksästi ja Muriel 10 kertaa. Atalantan pienenä heikkoutena on ollut välillä puolustuspään helpot virheet, joidenka takia se on menettänyt pisteitä harmittavan helposti.

Atalanta on voittanut seitsemästä edellisestä ottelusta kuusi, joten se lähtee erinomaisessa vireessä haastamaan sarjakärkeä. Ottelusta on lupa odottaa vauhdikasta, jossa maalipaikkoja nähdään molemmissa päissä rutkasti. Sen takia lähdetäänkin hakemaan runsasmaalisuutta, kun kaksi kovaa joukkuetta iskevät yhteen. Poimitaan lapulle, että ottelussa tulee yli 3,0 maalia hyvällä kertoimella.

10 euroa pelirahaa