Inter – Empoli

su 26.05. Klo 21:30

Kestääkö Inter päätöskierroksen paineet?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Serie A:n päätöskierroksella panokset ovat suuret sekä Mestarien liiga -paikkojen että putoamiskamppailun suhteen. Interillä Mestarien liiga -paikka on omissa käsissä päätösottelussa ja Empoli on ennen viimeistä kierrosta pisteen putoamisviivan yläpuolella ennen Genoaa.

Interin peliesitykset ovat ailahdelleet jonkin verran viime aikoina. Joukkueella on ollut mahdollisuuksia varmistaa paikka neljän parhaan joukossa, mutta monissa otteluissa vähämaaliset tasapelit ovat koituneet milanolaisten kohtaloksi.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Maalinteko on tuottanut useita kertoja kotijoukkueelle päänvaivaa tällä kaudella. Sarjassa 55 maalia 37 otteluun on liian alhainen maalimäärä Interin kaltaiselle seuralle, mutta vastaavasti puolustuspelaaminen on toiminut mallikkaasti. Päästettyjä maaleja on vain 32, mikä on toiseksi vähiten sarjassa heti Serie A:n ylivoimaisen mestarin Juventuksen jälkeen.

Vierailijajoukkue Empolilla on tiukat paikat myös päätöskierroksella, sillä joukkue voi pahimmillaan vielä pudota Serie B:hen ensi kaudeksi. Empoli on viime kierroksilla napsinut elintärkeitä voittoja kolme perätysten, mikä on pitänyt ryhmän säilymishaaveet elossa.

Ottelun panokset näkyvät varmasti molempien otteissa, eikä helppoihin virheisiin ole varaa sortua. Luotetaan, että tarkkaavaisuus näkyy pelaamisessa ja isketään lapulle vähämaalisuutta (ottelussa alle 2,5 maalia) maltillisella panoksella.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!