Serie A ke 26.12. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Serie A: Inter – Napoli | Nainggolan edelleen isänniltä sivussa – joukkueet ovat matkalla eri suuntiin

Milanon Inter isännöi Napolia Italian pääsarjassa keskiviikkona. Isäntäjoukkueen otteet ovat heittelehtineet viime aikoina melkoisasti, minkä lisäksi joukkueen vahvuudesta uupuu edelleen belgialainen keskikenttäpelaaja Radja Nainggolan. Ottelun todella tasaista kerroinasettelua voidaan pitää jokseenkin yllätyksellisenä.
Inter ja Napoli löytyvät sarjataulukosta perättäisiltä toiselta ja kolmannelta sijalta Serie A:ssa, mutta piste-ero joukkueiden välillä on kasvanut kahdeksaan. Napoli on toisena ja sillä on 41 sarjapistettä, kun Inter on kolmantena 33 sarjapisteellään.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Interin otteet viime aikoina ovat kyseenalaisia niin pelikentillä kuin tulostauluillakin. Joukkueella on ainoastaan kaksi voittoa edellisiin viiteen kamppailuunsa. Edelliskierroksella Milanon toinen suurseura pelasi yllättäen tasapelin Chievo Veronaa vastaan, joka majailee sarjassa peräpäässä. Interin pelaaminen toimii ajoittain, mutta vastaavasti osoittaa ajoittain lievän sekasorron merkkejä. Huolimattomuus on käsite, joka joukkueen pelaamisessa on erityisesti osoittanut laajenemisen merkkejä kelvollisen alkukauden jälkeen.
Ison loven joukkueen keskikentälle tekee taitavan Nainggolanin puuttuminen. Vaikka mies tunnetaan vaikeana henkilönä, saattaisi hän olla ratkaisu keskikentän solmun avaamiseen ja pallollisen pelaamisen tason kohenemiseen. Belgialaispalloilija on käänteentekevä pelaaja, jonka puuttuminen huomioidaan vahvasti pelivalinnoissa.
Vierasjoukkue Napolilla pyyhkii suhteellisen hyvin. Joukkueella on hallussaan selkeästi sarjan toinen tila ja kahdeksan paunaa molempiin suuntiin, kun ero on sama sarjaa johtavaan Juventukseen sekä takana paahtavaan Interiin.
Edellisiin viiteen otteluunsa vierailija Napoli on kerännyt viisi pistettä enemmän kuin milanolaisisäntä (13–8) ja eroa pidetään suhteellisen merkittävänä näytteenä joukkueiden vireiden eroista.
Pelikohteiksi valikoidaan vierasvoitto tasapeli ei vetoa -muodossa sekä vieraiden normaali voitto.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ