Serie A la 22.12. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Serie A: Juventus – AS Roma | Roomalaiset eivät vakuuta – Juventus jatkaa ylhäisessä yksinäisyydessään

Italian pääsarjajalkapallossa tarjoillaan lauantai-iltana huippukamppailu, jossa kohtaavat sarjaa suvereenisti hallitseva Juventus sekä toinen sarjan pitkäaikaisista suurseuroista, AS Roma. Vierasjoukkueen pelaaminen on ailahdellut ja se on kärsinyt helpoista pistemenetyksistä erityisesti viime aikoina. Juventus puolestaan on kärsinyt yhden pistemenetyksen koko kaudella.
AS Roma ailahtelee – vajonnut taulukossa yllättävän alas
Roomalaisjoukkue on pudonnut Italian pääsarjassa seitsemännelle sijalle, kun jo Atalantakin on kivunnut sen yläpuolelle. Edellisessä ottelussaan Rooma onnistui kaatamaan Genoan, mutta viime ajat ovat olleet todella kivikkoisia suurseuralle.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Edellisiin viiteen kamppailuun Serie A:ssa AS Roma on onnistunut keräämään kahdeksan paunaa. Eurokentilläkään ei ole pelaaminen kulkenut, mutta joukkue selvisi kuin selvisikin Mestarien liigan lohkovaiheesta jatkoon ja ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle.
Ennen Genoa-voittoa roomalaiset pelasivat Italian sarjassa kaksi perättäistä tasapeliä. Ensin se tasasi pisteet Interin kanssa, jonka jälkeen niin ikään 2–2-tasapelinä päättyi kamppailu Cagliaria vastaan. Ennen tasapelejä joukkue kärsi tappion ottelussa sarjan häntäpäässä majailevaa Udinesea vastaan.
Juventus porskuttaa – edellisten viiden ottelun maaliero kertoo olennaisen
Juventus on sarjan kärkijoukkue ja se on kuluvalla kaudella kärsinyt ainoastaan yhden pistemenetyksen pelattuaan 1–1-tasapelin Genoaa vastaan – kaikista muista kamppailuista torinolaisilla on tilillään täydet kolme paunaa.
Edelliset viisi sarjakamppailua ovat näyttäneet siltä, että Juventus on liian hyvä sarjaansa. Joukkue dominoi kenttää lähes, kuinka haluaa ja sen viiden edellisen ottelun maalieron muodostavat huimat yhdeksän tehtyä maalia ja vielä huikeampi suoritus, nolla päästettyä osumaa.
Juventus lähtee ehdottomana ennakkosuosikkina kotiotteluunsa AS Romaa vastaan ja Roma on päästänyt maaleja siihen tahtiin, että taululla saatetaan näiden suurten kohtaamisessa nähdä astetta rumemmatkin lukemat.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ