su 16.02. klo 16:00

Juventus - Brescia

Venyykö Joronen sankaritekoihin?

Jesse Jorosen ja Simon Skrabbin Brescia vierailee Juventus Stadiumilla sunnuntaina. Juventus menetti viime kierroksella kärkipaikkansa ja orastavaa kriisinpoikasta on ilmassa. Brescia on sen sijaan suuressa putoamisvaarassa eikä sunnuntai-iltapäivän pelistä voi odottaa lisäpisteitä. Vierailla on merkittäviä loukkaantumishuolia ja rumat lukemat ovat mahdolliset. Lyödään näillä olosuhteilla Juventuksen puolesta vetoa.

Juventuksen leirissä kuohuu, eikä vähiten viimeaikaisten tulosten takia. Kärkipaikka menetettiin Hellas Veronan napattua täydet pisteet viime viikonloppuna. Pelaajat eivät tunnu omaksuvan Maurizio Sarrin pelitapaa ja italialaismedia rummuttaa nyt jopa potkuhuhuja. Brescia-peli tulevana sunnuntaina on pakkovoitto ja mahdollisuus kerätä kolauksen kokenutta itseluottamuspuolta takaisin. Federico Bernardeschi ja Douglas Costa ovat viimeisimpiä loukkaantuneita. Giorgio Chiellini, Sami Khedira ja Merih Demiral jatkavat sivussa.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Brescia antoi Eugenio Corinille toistamiseen lähtöpassit ja Diego López nähtiin viime kierroksen Udinese-kamppailussa jo penkin päässä. Putoamisviivaan on kuusi pistettä ja Lópezin tehtävänä on pelastaa La Leonessa kurimuksesta. Brescian puolustuspelaaminen on kauden mittaan ollut kauhistuttavan huonoa ja Udineseakin vastaan matkassa oli onnea. Sandro Tonali, Andrea Cistana ja Ernesto Torregrossa ovat kärsineet viikon mittaan eriasteisista vaivoista ja kuntoutuminen sunnuntaiksi on hämärän peitossa. Romulo ja Daniele Gastaldello eivät myöskään ole kaksisessa kunnossa. Skrabb hakee vielä rytmiään, mutta kuumeilu on ollut tällä viikolla hidasteena.

Vierasjoukkueen loukkaantumishuolet tarjoavat Juventukselle kultalautasella helppoja pisteitä. Joronen on ollut kauden mittaan Brescian maalin suulla loistava, mutta Tonalin ja Cistanan mahdolliset poissaolot eivät helpota Jorosen hommia alkuunkaan ja raivokasta tykitystä on luvassa muun muassa Cristiano Ronaldon suunnalta. Pelataan Juventusta -2:n aasialaisella tasoituksella siten, että tasan kahden maalin voitolla panos palautuu pelitilille.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleJuventus - Brescia16.02.2020