Serie A pe 07.12. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Serie A: Juventus – Inter | Huippukohtaaminen vie ailahtelevan Interin sarjan yksinvaltiaan vieraaksi

Juventus hallitsee Italian pääsarjaa vakuuttavin ottein ja se on ottanut omansa myös kovimpia haastajiaan vastaan. Seuraava haastaja on viime aikoina jokseenkin ailahtelevasti esiintynyt kärkikastin ryhmä Inter Milan.
Interin esitykset Serie A:ssa eivät ole olleet vakuuttavia viime aikoina. Joukkue on kolmantena sarjassa Juventuksen ja Napolin jälkeen, mutta edelliskierroksella se kärsi pistemenetyksen AS Roman vieraana, kun ottelu päättyi tasatulokseen. Pari kierrosta sitten Inter hävisi vieraissa Atalantalle peräti 4–1-lukemin. Joukkueen tilannetta Torinon ottelun alla ei helpota tieto, että sen suurimpiin tähtiin lukeutuva, belgialainen Radja Nainggolan, on edelleen sivussa Inter-keskikentältä.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Vieraille on vaikeaa löytää lainkaan mahdollisuuksia, kun sitä isännöi sarjan ehdoton yksinvaltias Juventus. Cristiano Ronaldo on alkanut pöllyttämään maaliverkkoja ja hän on sarjan maalipörssin jaetussa kärjessä yhdessä Genoan puolalaishyökkääjän Krzysztof Piatekin kanssa.
Juventus on pelannut sarjan muiden joukkueiden tavoin otteluita 14. Joukkueen maaliero on mykistävä 31–8 ja se on toisena olevaa Napolia jo kahdeksan pistettä edellä 40 pisteellään. Perjantain vierasjoukkueeseen piste-eroa on jo 11 paunaa. Joukkueen loistoa kuvastaa, että se on kärsinyt ainoastaan yhden pistemenetyksen koko kaudella ja tappiosarake on edelleen tyhjänä.
Interin viime aikojen hienoisesta ailahtelusta johtuen rautaisen kotijoukkueen pelaaminen tasoituksella on kelpo vaihtoehto perjantai-iltaan. Napataan kiinni myös runsasmaalisuuteen tämän kamppailun osalta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ