su 01.03. klo 21:45

Juventus - Inter

Derby d’Italiassa haetaan askelmerkkejä mestaruuskamppailuun

Sunnuntain Juventus – Inter on mestaruuskamppailun kannalta massiivinen ottelu. Lähtökohdat ovat sikäli erikoiset, että ottelu pelataan koronaviruksen takia tyhjille katsomoille. Vetoihin kelpaa niukkamaalisuus – lue alta perustelut!

Juventus poistui keskiviikkona tappio niskassaan Lyonista ja Maurizio Sarrilta tuli omilleen saavillinen kritiikkiä pelin jälkeen. Sarrin pelitapa tuntuu olevan pelaajille hyvin hankala sisäistää, ainakin jos miestä itseään on uskominen. Juventuksen hyökkäyspelaaminen onkin äskettäin ollut valtavan staattista ja mielikuvituksetonta. Giorgio Chiellini ja Sami Khedira ovat juuri palanneet pelikuntoon, mutta luovuuspuolta kumpikaan ei varsinaisesti edistä. Merih Demiral katselee kauden loput pelit katsomosta.

Inter ei pelannut viime viikonloppuna, joten Antonio Conte saa derbyyn koko lailla täyden latingin. Kaksi kertaa edellisen liigapelin jälkeen on kuitenkin kohdattu Ludogorets Eurooppa-liigassa, mutta näihin peleihin ollaan lähdetty ennemminkin kokeilumiehistöllä. Roberto Gagliardini ja Stefano Sensi jäävät sunnuntaina kotiin, mutta Samir Handanovicin paluu tolppien väliin on massiivinen moraaliboosti jo valmiiksi hyvin puolustavalle Nerazzurrille.

Vetoa lyödään tällä kertaa normaalia rohkeammalla panostasolla. Kerrataan perusteluiksi vielä Juventuksen hyökkäyspään staattisuus, Interin hyvin organisoitu puolustuspeli Handanovicilla varustettuna sekä bonuksena tyhjät katsomot, joista ei takuulla minkäänlaista adrenaliinilisää ole ainakaan tiedossa. Pelivalinnaksi otetaan alle 2,5 maalia.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>