la 29.12. klo 13:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Serie A: Juventus – Sampdoria | Nousujohteinen Sampdoria kohtaa repaleisen, mutta tyylilleen uskollisena niukkoja voittoja kaapivan Juventuksen

Italian pääsarjaa yhdeksän pisteen erolla toisena olevaan Napoliin johtava Juventus saa vieraakseen lauantai-iltapäivänä AC Milanin ja AS Roman taulukossa taakseen jättäneen Sampdorian. Vierailija on sarjassa viidennellä sijalla.
Juventus pelasi viikolla yllätystasapelin – pelastui tappiolta ottelun loppupuolella
Kovassa vireessä Italiassa sykkivä Atalanta isännöi Juventusta keskiviikkona. Ottelussa mikään ei missään vaiheessa ollut selvää ja isäntäjoukkue muun muassa hallitsi enemmän palloa, laukoi enemmän maalia kohti ja taisteli vaisua sekä repaleista sarjajohtajaa vastaan erinomaisesti.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Keskiviikkona nähtiin Juventukselta kamppailu, jossa sillä oli sormi ajoittain huomattavasti syvemmällä suussa kuin kertaakaan aiemmin kuluvalla kaudella. Heti alussa sarjakärki siirtyi johtoon, mutta seuraavista kahdesta osumasta vastasi Atalantan Duvan Zapata.
Vajaan tunnin pelaamisen jälkeen kirjatun isäntien toisen osuman jälkeen numerot säilyivät koskemattomina aina 78. minuutille saakka, kunnes Cristiano Ronaldo pelasti Juventuksen kauden ensimmäiseltä tappiolta. Ottelu päättyi 2–2-lukemiin.
Isäntien poissaolijoiden lista on mittava – Juventuksen lukuisat voitto-ottelut eivät ole olleet myllytyksiä, eivät edes kotona
Juventukselta puuttuu liuta pelimiehiä, kun loukkaantumisista pitkään kärsineen ja kokeneen huippupuolustajan Andrea Barzaglin lisäksi miehistöstä puuttuvat pelikiellossa oleva uruguaylaiskeskikenttä Rodrigo Bentancur sekä portugalilaispuolustaja Joao Cancelo.
Keskikenttäpelaajien Blaise Matuidin, Federico Bernardeschin sekä Juan Guadradon esiintyminen ottelussa on epävarmaa.
Juventus ei ole hävinnyt ensimmäistäkään ottelua kuluvalla Serie A -sesongilla, vaan edellä mainitun tasapelin lisäksi sillä on yksi ainoa tasapeli kuluvalla kaudella ja siinä ovat joukkueen kaikki pistemenetykset nopeasti listattuna.
Lauantain isäntä ei ole myöskään myllyttänyt vastustajiaan viime aikoina, vaan ennen kuluvan viikon Atlanta-tasapeliään se oli voittanut kolme edellistä kamppailuaan Italian pääsarjassa numeroin 1–0.
Kotonaan Juventus kaatoi maalilla viime viikonloppuna AS Roman ja samoin kävi myös Torinon paikallisessa ja Torino FC:n isännöimässä ottelussa 15.12. Joulukuun ensimmäisenä perjantaina 1–0 vierastappion Juventuksen kotinurmella joutui kärsimään Milanon Inter.
Sampdorialla vahva nousukausi
Viiden ottelun kuntopuntarilla Juventuksen lauantaivieras on maalierolla jopa torinolaisten edellä ja kyseisen tilaston piikkipaikalla. Sekä Juventus että Sampdoria ovat pomineet viidestä edelliskamppailustaan mukaansa 13 pistettä.
Kärkipaikkaa miehittävillä vierailla maaliero on 14–5, kun Juventuksella tehtyjen ja päästettyjen maalien yhteislukema viidestä edelliskamppailusta on 8–2.
Seitsemän ottelun pisteputkessa ja kolmen kamppailun voittoputkessa talsivan Sampdorian ainoa varma poissaolija lauantaina on tanskalaispuolustaja Joachim Andersen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ