Serie A su 25.11. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Serie A: Lazio – AC Milan | Milanilla ei riitä muita kärkijoukkueita vastaan

Sunnuntaina Italian pääsarjassa kohtaavat Lazio ja AC Milan. Vierailla on avauskokonpanoon miehiä poissa ja poissaolot ovat merkittäiviä. Isännillä sairastupa näyttää nollaa ja kotietu on Serie A:ssa merkittävä.
Suurin poissaolo milanolaisilla on hyökkääjä Gonzalo Higuainin puuttuminen. Hän kärsii pelikiellosta saatuaan punaisen kortin maaottelutaukoa edeltäneessä ottelussa Juventusta vastaan. Keskikentältä uupuu Lucas Bilglia, joka on loukkaantuneena. Giacomo Bonaventura puolestaan lähestyy pelikuntoa, mutta vielä pelaaminen ei ole varmaa.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Kaikista repaleisin osasto on kuitenkin puolustus, josta puuttuu miehiä kuin syntyy sieniä sateellä. Mattia Caldara on edelleen sivussa Ivan Strinicin tavoin. Heidän lisäkseen sivussa ovat nyt myös Mateo Musacchio sekä joukkueen voitokkaissa kamppailuissa viime aikoina maalintekijänkin viittaa kantaakseen ottanut Alessio Romangoli.
Lazio on sarjataulukossa pisteen Milania edellä ja joukkueet miehittävät sijat neljä ja viisi. Vieraskentillä Milan on kuitenkin vasta tilastoseiska, kun se on kuuteen kamppailuun onnistunut keräämään ainoastaan kahdeksan pistettä.
Isäntäjoukkueella kulki mukiinmenevästi ennen maaottelutaukoa ja se on kerännyt edellisiin viiteen otteluunsa kymmenen pistettä. Ciro Immobile on ollut kuluvalla kaudella kovassa maalivireessä ja viimeistellyt jo kahdeksan täysosumaa. Edelliset osumat syntyivät marraskuun alussa toiseksi viimeisimmässä Serie A -ottelussa, joten Immobile kihauttanee jälleen. Miehen täysosuma on kakkoskohde sunnuntain kamppailuun.
Pääkohde on ehdottomasti Lazion voitto, sillä niin paha on vierailijan poissaolotilanne. Toinen pelivalinta on kotivoitto. Milan ei ole kyennyt voittamaan kovin useaan otteeseen kärkijoukkueita, vaan on hävinnyt kuluvalla kaudella näille useaan otteeseen. Vahvasti materiaaliinsa nähden pelaavalla Laziolla on vielä parempiinkin tuloksiin potentiaalia ja Juventuksen jälkeen tasaisessa Italian liigan kärjessä kaikki on vielä auki.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ