su 16.02. klo 21:45

Lazio - Inter

Lazio suosikkina Serie A:n huippuotteluun

Sunnuntaina on iso päivä Serie A:n mestaruustaistossa, sillä Juventuksen suurimmat haastajat Lazio ja Inter kohtaavat Roomassa. Lazio on kolmikon kahta muuta joukkuetta pisteen perässä, joten pisteet ovat kultaakin kalliimmat. Pienten marginaalien ottelu on luvassa, mutta Lazio on hienoinen ennakkosuosikki. Jännärivedon suuruisella panoksella kehtaa taivaansinisten puolesta lyödä vetoa.

Inter pelasi keskiviikkona Coppa Italiaa käytännössä parhaalla kokoonpanollaan ja muun muassa Marcelo Brozovic ja Romelu Lukaku kellottivat täydet minuutit. Ensi viikolla Inter jatkaa europelejä Ludogoretsia vastaan, mutta tuolle ottelulle viitataan Milanossa täysin varmasti kintaalla. Lautaro Martínez on taas kokoonpanossa pelikieltonsa jäljiltä, mutta Roberto Gagliardini, Sebastiano Esposito ja Samir Handanovic ovat ulkona pelistä. Handanovicin poissaolo on erityisen paha niitti, sillä kakkosveskari Daniele Padelli haparoi.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Lazio operoi ohuella rungolla, mutta taivaansiniset putosivat jo cup-kilpailuista, joten nykyrosterilla pärjätään hyvin. Simone Inzaghin ryhmä on pelannut nyt muutaman nuhaisen ottelun putkeen, mutta tappioilta ollaan silti vältytty. Viikon mittainen tauko peleistä auttanee pahimpaan tahmeuteen. Senad Lulic on kuukauden verran sivussa peleistä nilkkavamman takia.

Sunnuntain peli on mestaruuskamppailun kannalta valtava ottelu. Inter olisi neutraalikentällä ja levänneenä ennakkosuosikki, mutta nyt pelataan Roomassa ja Interillä painaa keskiviikon ottelu jaloissa. Padelliin ei lisäksi kohdistu valtavaa luottamusta ja haparointien jatkuessa Ciro Immobilelle kelpaa maalinteko varmasti.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleLazio - Inter16.02.2020