Serie A la 11.01. klo 19:00

Lazio - Napoli

Johdattaako Serie A:n paras maalitykki Lazion jälleen voittoon?

Serie A:n 19. ottelukierroksella käydään huippukamppailu Lazion ja Napolin välillä. Molemmat huippuseurat hamuavat Mestarien liiga -paikkaa toden teolla tälläkin kaudella.

Lazio pelaa hienoa kautta ja se onkin sarjakolmosena heti Interin ja Juventuksen jälkeen. Eroa kärkikaksikkoon on kuuden pisteen verran, joten voitto Napolista olisi todella tärkeä, ettei kärki pääse suuremmalle karkumatkalle. Tosin Lazio on pelannut ottelun vähemmän kuin muut kärkiseurat. Serie A:n maalipörssiä johtaa Lazion huippuhyökkääjä Ciro Immobile. Italialaiskärki on mättänyt jo 19 osumaa, kun toisena oleva belgialainen Romelu Lukaku on heiluttanut verkkoja 14 osuman verran.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Napolin kausi ei ole mennyt putkeen. Se ei ole ollut yhtä vakuuttava hyökkäyspäässä kuin aikasempina vuosina sekä kaiken lisäksi puolustus on vuotanut ajoittan jopa yllättävän pahasti. Esimerkiksi joukkuueen supertähti Dries Mertens on tehnyt vain neljä maalia sarjassa, kun vastaava lukema on viime vuosina ollut tähän aikaan selvästi korkeampi.

Lazio lähtee huippumatsiin ennakkosuosikkina, eikä ihme, sillä kotijoukkueen tekeminen on vakuuttanut selvästi enemmän kuin vieraiden. Napoli kykenee maalintekoon ja olemaan vaarallinen, mutta kotijoukkueen tiivis puolustuspelaaminen sekä vahva tekeminen hyökkäyskolmanneksella on ollut sen verran hyvällä tasolla, että nostetaan Lazion voitto ensimmäiseksi pelivalinnaksi. Toisena pelivalintana kokeillaan runsasmaalisuutta (ottelussa yli 3,0 maalia) kahden hyökkäävän joukkueen kohdatessa toisensa.

10 euroa pelirahaa